Laholm:2019:155

LSS-handläggare till Laholms kommun

 

Vi söker nu en LSS-handläggare till enheten LSS/ÄO i Laholms kommun. Enheten består av LSS-handläggare, biståndshandläggare och avgiftshandläggare.


Myndighetsavdelningen i Laholm arbetar med myndighetsutövning inom socialtjänstens samtliga verksamhetsområden såsom barn, unga och familj, familjerätt, missbruk, psykiatri, försörjningstöd, äldreomsorg och funktionsnedsatta.  I utredningsarbetet arbetar vi med att den enskilde skall vara medskapande i sin utredning och i hur behoven skall kunna tillgodoses. Det finns en väl utbyggd öppenvård som vi har ett nära samarbete med.

Vi har ett nära ledarskap och få medarbetare per enhetschef.

Arbetsuppgifter
I ditt arbete inom området för personer med funktionsnedsättning, kommer du att utreda behov och följa upp insatser till personer som ansöker om stöd enligt Lagen om stöd och service (LSS) och Socialtjänstlagen (SoL) där vi regelbundet deltar på SIP (samordnad individuell plan) och nätverksmöten. Du blir en del av ett glatt och kompetent gäng där vi månar om varandra och en god arbetsmiljö.


Kvalifikationer
Du har socionomexamen eller annan likvärdig högskoleutbildning. Erfarenhet av arbete inom socialtjänsten och handläggning är meriterande. Du ska ha kunskaper inom tillämplig lagstiftning och din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är god. Du är flexibel, engagerad och har ett genuint intresse för att arbeta med brukarna och deras nätverk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du som person vill vara med och utveckla och skapa god kvalité.

 

B-körkort krävs.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

 

Anställningsform

Heltid, tillsvidare


Tillträdesdag

2019-09-01 eller enligt överenskommelse.

 

Lön
Individuell lönesättning.


Upplysningar

Carina Haglund, Enhetschef, 0430-265 91. Semester vecka 28,29 och 30.

Klara Hansson Victorin, LSS handläggare 0430-266 89

 

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0430-150 00.


Sista ansökningsdag
2019-07-28

Övriga upplysningar
Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte skickas med ansökan. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden

 

Till annonsförsäljare

Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf