Laholm:2019:156

Lärare till El- och energiprogrammet, Osbecksgymnasiet, Campus Laholm

 

Campus Laholm är en internationell mötesplats präglad av nyfikenhet, innovation och tolerans. På det gemensamma kunskaps- och kompetenscentret finns gymnasieskola, vuxenutbildning, kulturskolan, studie-och yrkesvägledning, arbetsmarknadsenheten och allaktivitetshus samlat.

 

Huvudman för El – och energiprogrammet är Vuxenutbildningen i nära samarbete med Osbecksgymnasiet. Inom vuxenutbildningen finns grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, gymnasial yrkesutbildning, Lärvux samt utbildning i svenska för invandrare. Vuxenutbildningen levererar även kurser i yrkesämnen till Osbecksgymnasiet.

 

Arbetsuppgifter

Du undervisar i kurser på El - och energiprogrammet i åk 1 – 3 på gymnasiet samt på vuxenutbildningen i förekommande fall, och ansvarar för planering av undervisningen inklusive APL - uppföljning. Du ingår i ett arbetslag som tillsammans med övrig personal bidrar till att fortsätta utveckla vårt elprogram och öka elevernas möjligheter för snabbare väg till yrkeslivet.

Undervisningen bedrivs på Campus Laholm i nyrenoverade, moderna lokaler med uppdaterad teknik och utrustning.

 

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har en lärarexamen med behörighet att undervisa inom El – och energiprogrammet (behörighet AL) inriktning elteknik, med bakgrund inom automation. Utifrån arbetsgivarens bedömning kan även annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet inom el-området bli aktuellt. Utöver detta, ser vi gärna att du har behörighet samt dokumenterad erfarenhet av larm och säkerhet, datorteknik, fastighetsautomatik samt mekatronik.

Erfarenhet som arbetsledare eller annat ledarskap är meriterande, så även utbildning inom elsäkert arbete samt kontroll inför idriftagning.

 

Du är lösningsfokuserad, har lätt för att ta egna initiativ och vill vara med att utveckla vår framtida organisation. Du skall bidra till El– och energiprogrammets utveckling och har lätt för att skapa goda relationer med både elever och personal. Du är kreativ och har förmåga att entusiasmera och engagera andra människor samtidigt som du ska vara tydlig.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Bifoga personligt brev, CV och lärarlegitimation. Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning, 100 %

 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön

Enligt överenskommelse

 

Upplysningar

Ulf Bergström, Rektor 070 – 244 89 22

Annika Larelius, Biträdande Rektor 070 – 339 52 43

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

 

Sista ansökningsdag 2019-08-09

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden!

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf