Laholm:2019:157

Assistent till servicekontoret


Driftenheten på servicekontoret inom Laholms kommun söker nu en vikarierande assisent till vår verksamhet inom avfall & renhållning samt gata & park. Du kommer ingå i ett mindre team med assistenter, avtallsingengör och avfallststrateg på vårt kontor i stadshuset.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill jobba hos oss som assistent. Jobbet innebär att du arbetar mycket med kundkontakt i vår kundtjänst för avfallsfrågor där du bemöter våra medborgare och entreprenörer via telefon och epost.

Arbetet innebär också fakturahantering, samt övrigt förekommande administrativa uppgifter inom vårt ansvarsområde. För att fungera i rollen behöver du ha en utpräglad samarbetsförmåga och stor servicekänsla. Du är en god representant och har ett trevligt bemötande. Vi förutsätter att du har en god kommunikationsförmåga, är noggrann och att du kan uttrycka dig väldigt väl i tal och skrift, då dokumentation är en viktig del i arbetet.

Kvalifikationer
Vi ser att du har en gymnasial utbildning inom administration, alternativt motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet i kundtjänst är ett krav och har du erfarenhet av avfallsfrågor är det meriterande. Som assistent på Servicekontoret arbetar du med datorn som arbetsredskap och därför måste du vara väl förtrogen med de allmänt förekommande datorprogrammen på marknaden såsom Word, Excel, Visma etc.

Vi ser positivt på om du sedan tidigare har erfarenhet från liknande arbete. Vid rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi vill att du till ansökan bifogar CV och personligt brev där du motiverar varför du söker jobbet och varför vi ska anställa just dig. Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
Vikariat till 2020-08, heltid

Tjänsten är ett vikariat under föräldraledighet.


Tillträdesdag

2019-08-12 eller enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Kristofer Johansson, Enhetschef, 0430-26694

Margaretha Johansson, Assistent, 0430 154 11

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-07-26, Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden.

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf