Laholm:2019:160

Barnskötare till Bullerbyns förskola, Laholms kommun

 

Vi söker en engagerad och entusiastisk barnskötare till Bullerbyns förskola i Våxtorp, Laholm. Är du vår nya kollega? Du ska i ditt arbete våga prova nya outforskade vägar tillsammans med barnen och kollegorna, arbeta för verksamhetsutveckling samt se till barnets bästa i alla lägen.

Bullerbyns förskola är belägen i Våxtorp. Förskolan är idag uppdelad på 5 avdelningar, 2 st 1-3 års avdelningar, 3 st 3-5 årsavdelningar.

Förskolans pedagogiska verksamhet präglas av barnens nyfikenhet, intresse och lusten till att lära. Verksamheten strävar efter att skapa trygga miljöer, där alla barn får möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Förskolan använder sig av IKT som ett pedagogiskt verktyg i verksamheten. Avdelningarna arbetar med dator och Ipad samt projektor.


Arbetsuppgifter
Som barnskötare arbetar du med det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan tillsammans med ditt arbetslag. Du är delaktig i att skapa en utvecklande, rolig och lärorik förskola och i vardagen delar du med dig av dina kunskaper och erfarenheter liksom tar del av andras.


Kvalifikationer

Vi söker dig med barnskötarutbildning. Du ska ha lätt för att samarbeta med såväl föräldrar, barn och personal och ha ett medvetet förhållningssätt till dem. Du ska vara väl förtrogen med våra styrdokument och ha god förmåga att omsätta dem i både praktik och teori. Du är en ansvarsfull person med kvalitet i fokus och kan se förändringar och lösningar som en möjlighet till utveckling. Vi ser gärna att du är väl förtrogen med IKT och arbete med lärplatta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.


Anställningsform
Tillsvidareanställning, 100 %


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Lisbeth Hindgren Rektor vid Bullerbyns förskola 0430-156 16

Fackliga upplysningar
Fackliga upplysningar fås via kommunens växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
2019-08-02

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 




 


Visa annons som pdf