Förskollärare till Sörgården
Hylte:2019:70Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

 

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns och dess 1300 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Sörgårdens förskola
Sörgårdens förskola utvecklar sin verksamhet och söker därför fler förskollärare som vill vara med och göra skillnad för våra barn. Förskolan är en mångkulturell förskola som ligger centralt belägen i Hyltebruk. Här låter vi barnens nyfikenhet, glädje och kreativitet vara i centrum. Vi har en stor utegård som sträcker sig runt våra tre enheter. Vi har gångavstånd till skogen, bibliotek, närbutiker och lekparker.

 

Arbetsbeskrivning
I ditt uppdrag ingår det att
utifrån våra styrdokument planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet, så väl enskilt som tillsammans med ditt arbetslag. Du har möjlighet att delta i förskolans utvecklingsarbete via vår utvecklingsgrupp. Du kommer att med övrig förskolepersonal skapa förutsättningar för en god lär- och arbetsmiljö för såväl barn som personal på Sörgården.

 

Sörgårdens tre enheter består av Saltkråkan 1-4 år, Bullerbyn 1-4 år och Sagoskogen 4-6 år.


Vi ser utevistelsen som en viktig del för barnets hälsa och kreativa utveckling därför har vi valt att 2019 prioritera att utveckla vår utemiljö där barnets välbefinnanden och utforskande ligger i fokus, därför söker vi dig som har stort intresse/kunskap av detta.

 

 

Kvalifikationer
Vi söker 3 utbildade förskollärare.

 

Som förskollärare har du ett professionellt och serviceinriktat förhållningssätt i alla kontakter. Du har också en stark vilja att utveckla förskolan framåt. Du är en närvarande och medforskande förskollärare som utmanar och stimulerar barnen till utveckling. 

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
1 förskollärare tillsvidare. 

2 förskollärarvikariat till och med 2019-12-31

 

Omfattning

80 %


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
2019-07-21

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under vecka 30, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Marie Blomqvist, Förskolechef,
073-148 94 92

Lärarförbundet exp Hylte Facklig representant 0345-18011
Kommunal exp. Hylte Facklig representant: 0345-181 98

 

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 

 


Visa annons som pdf