Modersmålslärare i Tyska till Språkcentrum
Hylte:2019:73

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns och dess 1300 medarbetare.

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Arbetsbeskrivning
I dina arbetsuppgifter som modersmålslärare ingår att undervisa eleverna i deras modersmål utifrån skolans styrdokument. Från årskurs 6 betygsätter du eleven enligt ämnets kunskapskrav. Som lärare ska du aktivt arbeta med värdegrundsarbetet enligt våra läroplaner. Även prövningar inom modersmålet kan ingå, samt vid behov vara behjälplig med översättning av dokument annan viktig information till elever och vårdnadshavare. Undervisningen sker på kommunens olika skolor, efter skoldagens slut.

Vi använder oss av lärplattformen IST lärande som ett vertyg för att planera, genomföra, bedöma och dokumentera elevernas lärande, som en del i en formativ undervisningsprocess.


Kvalifikationer
Du som söker är utbildad lärare med behörighet att undervisa i ämnet modersmål, eller har kompetens och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och uppdrag. Att utgå från varje elevs förutsättningar och kunna göra anpassningar i undervisningen för att gynna elevernas måluppfyllelse är en central del i arbetet.

Ett aktivt värdegrundsarbete är en självklarhet för dig precis som elevaktiva arbetssätt. Du ser fördelen med att samarbeta och samverka med andra yrkeskategorier för att eleven ska nå så långt som möjligt mot utbildningens mål.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.


Anställningsform/Varaktighet
1 st. visstid t.om 17 juni 2020

 

Omfattning

10-20%


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Omgående

Sista ansökningsdag
2019-09-02

 

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi

undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Linnéa Rosengren, Rektor, 0345- 182 07, 0729- 81 83 10

Lärarförbundet, exp. 0345-180 11

Lärarnas Riksförbund, exp. 0345-181 42

 

Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 

 


 


Visa annons som pdf