Fritidsledare till vår mobila verksamhet i Hylte kommun
Hylte:2019:74

Sedan våren 2018 bedriver Hylte kommun mobil fritidsgårdsverksamhet som fokuserar på ungdomar i åldrarna 10-18 år. Den mobila fritidsgården bedriver uppsökande verksamhet i de kringliggande orterna i Hylte kommun. Verksamheten genomsyras av ett varmt bemötande som utgår från en schysst människosyn och en stabil värdegrund! Är du den vi söker?

 

Hylte - lite enklare

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

 

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns och dess 1300 medarbetare.

 

Arbetsuppgifter
Som mobil fritidsledare i Hylte kommun är du ansvarig för att planera, genomföra och utveckla verksamheten i enighet med verksamhetsplanen. Den utarbetas av dig som fritidsledare tillsammans med kollegor och ansvarig chef. I dialog med ungdomarna planerar och genomför du sedan aktiviteter i linje med verksamhetens mål. Alla fritidsledare har sitt kontor på Hylte fritidsgård i Hyltebruk.

 

Då vi vill att den mobila fritidsgården ska attrahera ungdomar med olika intressen är det viktigt att du aktivt skapar kontakter i närområdet som kan gynna bredden i verksamheten, utöver detta ska det ske en löpande omvärldsbevakning.

 

Ett viktigt fokus för dig blir att se till att alla deltagande ungdomar känner sig trygga och välkomna. Du skall fungera som inspiratör och god förebild samt verka för delaktighet och inflytande.Personlighet, utbildning och bakgrund
Vi söker dig som är positiv, initiativrik, strukturerad och van att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du har ett stort engagemang i frågor som rör ungdomars delaktighet och fritid, vilket du kan förmedla på ett entusiasmerande sätt! Du är lyhörd och prestigelös och du har lätt för att skapa förtroende hos människor i din omgivning samtidigt som du tydligt skiljer på det privata och professionella. Du är trygg i dig själv och allas lika värde oavsett bakgrund är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Du har en fritidsledarutbildning eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer vara av värde för verksamheten. Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. Vidare har du körkort och goda datorkunskaper samt vana att hantera sociala medier då det är den främsta informationskanalen till våra ungdomar.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.


Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare

 

Omfattning

2 tjänster á 75-100 %

Arbetstiden är förlagd till dag, eftermiddag och kväll (ej helg)


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Snarast enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2019-08-18

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Josef Önnhed, Fritids- och folkhälsochef; 070-816 56 44 / 070-226 58 33, josef.onnhed@hylte.se

 

Kommunal exp. Hylte, facklig representant 0345-181 98


 

 

 

Övriga upplysningar
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

 

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att nödvändiga beslut fattas och att den inte tas i anspråk av övertalig personal.Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 

 

 


 


Visa annons som pdf