MA/NO-lärare till Örnaskolan
Hylte:2019:76

Hylte-lite enklare

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

 

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns och dess 1300 medarbetare.

 

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Örnaskolans högstadium
På Örnaskolans högstadium ges du möjlighet att göra skillnad för Hylte kommuns framtid, våra ungdomar. Vidare kommer du ges möjlighet att vara med och utveckla skolan tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar hårt med ständiga förbättringar och vi utvecklas tillsammans. Som ett led i detta ingår bland annat en stor digital satsning under 3 år och kollegiallt utvecklingsarbete med forskningscirklar inom Modellskolan.

 

Som lärare på Örnaskolan ägnar du dig helt åt din undervisning då vi har heltidanställda mentorer som sköter det elevsocialarbetet och klassföreståndarskapet.

 

Elevantalet på Örnaskolans högstadium växer och nu behöver vi din hjälp för att utvecklas vidare!   

   
Arbetsbeskrivning
I ditt uppdrag kommer du att undervisa i matematik, teknik och fysik.
Du har ansvar för att tillsammans med ämneskollegorna planera, genomföra, utvärdera och följa upp och arbetet med elevernas lärande och kunskapsutveckling. Efter utvärdering och analys förväntas du vid behov vara beredd att ompröva metoder och rutiner i syfte att öka elevernas måluppfyllelse.

 

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som har lärarlegitimation att undervisa inom MA/NO i årskurs 7-9.


Vi kräver att du är delaktig i att utveckla Örnaskolans verksamhet och förväntar oss att du är väl förtrogen med uppdragets styrdokument.

Du förväntas vara en god pedagogisk ledare i klassrummet där du vågar vara vuxen och stå upp för läroplanens värdegrund och skolans ordningsregler. Du ska ha förmåga att vid behov göra anpassningar av undervisningsmetoderna utifrån elevernas varierande behov.

Vi vill att du bifogar personligt brev och cv.


Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Enligt överrenskommelse

Sista ansökningsdag
2019-11-20

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Rektor Per Henriksson:0733-718122

Biträdande Rektor Maths Salo:0733-718366

Lärarförbundets expedition:0345-180 11
Lärarnas Riksförbund expedition:0345-181 42
Kommunal expedition: 0345-181 98

Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

  


Visa annons som pdf