Laholm:2019:172

Undersköterska till Fridhemsgården

 

Nu söker vi en undersköterska till vårt äldreboende i Lilla Tjärby. Boendet har bra förbindelser till såväl centrala Laholm som till Halmstad. Fridhemsgården består av fyra avdelningar varav en demensavdelning.  På Fridhemsgården erbjuder vi vård och omsorg i en hemlik miljö med trivsam atmosfär. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt, det innebär att vi har individen och dess resurser i centrum. Vår strävan är att göra vardagen meningsfull och innehållsrik genom att utgå från brukarens behov och önskemål.


Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av personlig omvårdnad och sjukvård till äldre i huvudsak på demensavdelning.

Vi arbetar utifrån äldreomsorgens nationella värdegrund.

Bemötande, dokumentation, aktiviteter och social samvaro är viktiga delar i arbetet.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning. Du ska ha  utbildningen omvårdnad vid demenssjukdom eller längre erfarenhet av arbete med demenssjuka. Vi söker dig som är lugn och trygg i dig själv. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv där du motiverar varför du söker jobbet och varför vi ska anställa just dig.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid. Önskemål om annan sysselsättningsgrad kan anges. 66% av tjänsten är förlagd till demensavdelningen och resterande tid kan komma att fullgöras på andra avdelningar på Fridhemsgården alternativt andra arbetsplatser inom äldreomsorgen.


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar

Nina Frick 0430-154 57

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-08-31.

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf