Undersköterska/Omsorgassisten till natteamet
Hylte:2019:79

 

Vi söker en undersköterska/ omsorgsassistent till Natteamet i Hylte kommun.


Hylte-lite enklare

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

 

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns och dess 1300 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 


Arbetsbeskrivning
Natteamet arbetar både på särskilt boende och i ordinärt boende (hemtjänst). Du är basplacerad på särskilda boendet i Hyltebruk eller Torup, men kan vid behov få byta enhet.

Arbetet består av att ge omsorgstagarna en lugn och trygg natt med god vård och omsorg för att denne ska vakna utvilad till en dag med aktiviteter efter förmåga.

Kvalifikationer          
Du som söker tjänsten ska vara utbildad undersköterska. Vi ser gärna att du är trygg i dig själv och kan arbeta självständigt men även i grupp. I yrket ser vi att du har ett empatisk förhållningsätt, visar respekt för omsorgstagaren och dina kollegor, har lätt för att kommunicera och att du är kreativ.

Vi ser det meriterande om du har tidigare erfarenhet av dokumentationsprogrammet Treserva och planeringsprogrammet TES.

Körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
Vikariat 2019-09-01-2019-12-31 med möjlighet till förlängning

Omfattning
Deltid 76 %

Lön
Individuell lön

Tillträdesdag
2019-09-01 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
2019-08-15

Löpande urval och intervjuer kan komma att bli aktuellt under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Liselotte Vaxell, Enhetschef 0345 – 182 60

Kommunal exp. Hylte, facklig representant
0345-181 98

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


 


Visa annons som pdf