Undersköterskor till särskilt boende i Hyltebruk och Långaryd
Hylte:2019:80

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess            1 300 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Arbetsbeskrivning
Hylte kommun söker undersköterskor till Malmagården i Hyltebruk och Höstro i Långaryd. Du som söker skall vara intresserad av att arbeta med meningsfulla och kvalificerade uppgifter där du verkligen behövs och där din insats ger människor en högre livskvalitet. Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att använda dina kunskaper och utveckla dina förmågor.

Vi arbetar med tvättstugeschema.


Kvalifikationer

Du ska ha gymnasieutbildning och undersköterskekompetens. Som person har du ett omvårdnads- och serviceperspektiv och kan anpassa ditt arbete efter olika omsorgstagares behov och i olika situationer. Arbetet som omsorgsassistent kräver att du är flexibel och har god samarbetsförmåga. God datavana är också något som arbetsgivaren ser som ett krav.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
2st tillsvidareanställning Malmagården och 1st tillsvidareanställning på Höstro.

 

Omfattning

Deltid


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Snarast

Sista ansökningsdag
2019-08-16

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar

Katrin Bernström: 0345-18474

Alexandra Ciobanu: 0345-18183


Kommunal expedition: 0345-181 98

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


 


Visa annons som pdf