Laholm:2019:174

HR-konsult till Laholms kommun, vikariat

 

Har du ett stort samhällsengagemang och intresse av att arbeta i offentlig förvaltning? Vill du arbeta i en politiskt styrd organisation med korta beslutsvägar nära förtroendevalda och kommunledning? Ja, då har vi ett spännande och utvecklande arbete att erbjuda!

 

Arbetsplatsen

Laholms kommun arbetar med att vara en attraktiv och hållbar kommun och personalenheten har uppdraget att leda, samordna och utveckla kommunens personalpolitik.

 

Tjänsten som HR-konsult är placerad på Personalenheten inom kommunledningskontoret, med HR-chef som närmaste chef. Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete tillsammans med ett kompetent och engagerat team av bestående av HR-konsulter, lönekonsulter och systemförvaltare.


Arbetsuppgifter

Konsultativt stöd till chefer i alla förekommande HR-frågor så som arbetsrätt, rekrytering, ledarutveckling, arbetsmiljö, förhandlingar, rehabilitering och kompetensförsörjning. Har du intresse och kunskap om lönebildningsfrågor är det en fördel.

 

Uppdraget har en stor spännvidd och är både operativt och strategiskt. Arbetsuppgifterna är omväxlande och alltid med Laholm kommuns invånares behov och service i fokus. Arbetet innebär sällan färdiga lösningar varför du måste ha förmåga att finna lösningar och vara utvecklingsbenägen.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning med HR- inriktning eller beteendevetare alternativt annan lämplig högskoleutbildning samt erfarenhet av att ha arbetat med bredden av HR-frågor.

 

Du ska ha förmåga och av att skapa goda relationer och goda samtal där du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du är diplomatisk utan att ge avkall på att ifrågasätta och ställa krav. Har du dessutom en positiv syn, lätt till skratt och en stor portion humor är det ett ytterligare plus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning.

 

Vi vill att du bifogar personligt brev och CV där du beskriver hur du ser på uppdraget och hur du skulle ta dig an tjänsten.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
Vikariat


Tillträdesdag

1 oktober eller enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Malin Sörensen HR-chef 0430–15242

Annbritt Carlsson, HR-konsult 0430–15245

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-08-25
Intervjuer kommer att hållas den 13 och 16 september.

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf