Laholm:2019:188

Park och anläggningsarbetare, Laholms kommun

 

Beskrivning

Inom Servicekontoret finns avdelningar för renhållning, park, gator/vägar, kost och fordon & transport. Vi söker nu nya medarbetare till driftenheten.

Gatu/park avdelningen består av 15 medarbetare och du kommer som en del i gruppen arbeta brett inom dessa områden.

 

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär skötsel av kommunens parker, gator, lekplatser, stränder mm. Enheten arbetar också med nyanläggning av både park och gatubyggnad, lekplatsbyggnation, anläggningsarbeten mm.

Beredskapstjänst för vinterväghållning kan komma att ingå i tjänsten 


Kvalifikationer

Bygg- och anläggningsprogram eller motsvarande erfarenhet. Du ska ha maskinvana inom området, ha erfarenhet av ovanståeende arbetsuppgifter, samt ha förmågan att översätta teori till praktik genom tex att kunna läsa en ritning, och bygga efter denna. Växtkunskap, förarbevis för hjulastare och BE-körkort är meriterande. B-körkort är ett krav. Du är en pigg, glad och presigelös arbetskamrat! Du ska vara serviceinriktad, ha helhetssyn och vara ansvarsfull. Vidare har du ett praktiskt handlag, förmåga att se vad som behöver göras samt tar intiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdag

2019-11-01 eller enligt överrenskommelse

 

Lön
Månadslön, enligt överenskommelse


Upplysningar
Anders Jönsson, Arbetsledare 0730–346 968

Kristofer Johansson Driftschef 0430-266 94

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-09-22

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.


Visa annons som pdf