Laholm:2019:190

Lärare Eng/SVA till Våxtorpsskolan, Laholms kommun

 

Beskrivning
I Laholm kommuns grundskolor arbetar vi ständigt med att uppnå en ökad kvalitet på vår verksamhet och därmed medverka till att våra elever når än bättre kunskapsresultat. Vår vision är 'ALLA SKA STÄNDIGT

UTVECKLAS'. Våxtorpsskolan är inne i en intensiv utvecklingsfas där vi blickar framåt och sätter eleverna och deras lärande och utveckling i centrum för vårt arbete i arbetslagen. Vår verksamhetsidé bygger på att skolan utvecklas bäst genom delaktighet och inflytande för såväl personal som elever. Vår ledstjärna är att varje elev kan och vill utvecklas om de bara får rätt förutsättningar.


Arbetsuppgifter

Till våra elever som valt engelska i Moderna språk och våra elever med annat modersmål behöver vi nu en engagerad lärare som kan ta ansvar för

50 % tjänst i EN Modena språk samt EN för våra SVA- elever. Åk 7–9

50% SVA åk 1–6.

 

Tjänsten kan vid behov delas på två 50% tjänster.  Tjänsten kan komma att utformas efter din behörig.

 

Är du nyutexaminerad lärare ingår en introduktionsperiod där 10 % av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

 

Kvalifikationer
Lärarexamen med behörighet att undervisa i Eng samt SVA. Du är angelägen om att bygga goda relationer till dina elever och du har ett engagerat, tydligt och coachande ledarskap i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och du utgår ifrån att alla elever vill och kan lära och utvecklas. Du lägger stor vikt vid samarbetet med dina kollegor och du ser föräldrarna som en viktig resurs i det dagliga arbetet med eleverna. Har du erfarenheter av språkutvecklande arbetssätt samt är van vid att använda IKT i undervisningen är detta meriterande. Vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv samt din lärarlegitimation om den erhållits.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid. Ferietjänst.


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse


Upplysningar
Mona Holmgren Rektor Våxtorpsskolan F-6

Telefon 076-516 79 94

 

Kajsa Björkman Rektor Våxtorpsskolan 7–9

Telefon 072-206 52 57

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-09-17. Intervjuer kommer ske fortlöpande.

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.


 


Visa annons som pdf