Laholm:2019:192

Timvikarierande Kockar/ Kostbiträden Måltidsenheten, Laholms kommun

 

Måltidsenheten söker timvikarierande Kockar/ Kostbiträden under hösten 2019 till Laholm.


Arbetsuppgifter

Brinner du för att ge bra service? Vi välkomnar dig till Måltidsenheten som vill arbeta med matglädje till våra kunder. I kommunen arbetar vi med bra livsmedel, möjlighet att utvecklas och samtidigt skaffa en bred erfarenhet från våra kök. Arbetsuppgifterna är matlagning, traditionell- o specialkostmatlagning samt alla övriga förekommande arbetsuppgifter i kök. Placering vid kommunens äldreboende, skolor och förskolor. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad och få Måltidsenheten att utvecklas framåt.

 

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som har Kockutbildning, kostbiträdesutbildning eller yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att även du som är under utbilding till kock eller kostbiträde söker. Kunskaper om specialkost är meriterande. Beställningar kan förekomma, varav datavana är en fördel. B-körkort krävs.

 

Vi vill att du ska vara serviceinriktad, ansvarstagande, vara flexibel samt ska kunna arbeta både i grupp och självständigt . Du är social och intresserad av att ge kunden bästa möjliga service. Som person är du van att ta egna initiativ och kan prioritera viktiga uppgifter.  Du skall behärska svenska språket i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Timanställning. Helgtjänstgöring och varierad arbetstid kan förekomma.

 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

 

Lön
Timlön enligt överenskommelse.


Upplysningar och anställning via personlig kontakt
Margaretha Kjellson, Områdeschef Måltid 0430-156 88

 

Fackliga upplysningar

Kommunal 0430-153 27

Sista ansökningsdag

2019-11-30 Rekryteringen kommer att ske fortlöpande.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf