Hylte kommun söker en ambitiös och teknisk enhetschef till Gata/park
Hylte:2019:89

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommun och dess drygt 1100 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Välkommen till kontoret för samhällsbyggnad! Vi söker nu en ambitiös enhetschef till kommunens gata/park-enhet.

Samhällsbyggnadskontoret skapar förutsättningar för ett hållbart samhälle i förändring och bidrar till att alla boende och verksamma i Hylte kommun ska kunna leva ett gott liv. Vi skapar planer för framtidens Hylte, gör kartor, ger tillstånd för bygglov, planerar trafik, bygger gator och gång- och cykelbanor, tar hand om parker och grönområden, levererar vatten- och avloppstjänster, städar lokaler, lagar mat, skottar snö, ansvarar för miljötillsyn och mycket mer. Arbetsuppgifterna hos oss är omväxlande och vi arbetar mycket under eget ansvar.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef arbetar du både operativt med planering och genomförande av drift och underhåll av bland annat kommunens gator, parker, lekplatser, naturområden och trafikmiljöer men förväntas också ha ett strategiskt perspektiv.  Förutom det operativa ansvaret arbetar du t.ex. med trafikfrågor, kollektivtrafik, kommunens fordon och upphandlingar inom ansvarsområdet. Du har budget-, personal- och verksamhetsansvar för enheten som för närvarande består av fem medarbetare varav en gruppledare.  Du kommer att ha mycket kontakt med kommuninvånare, entreprenörer, leverantörer och samarbetspartners.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har bakgrund som ingenjör på högskolenivå eller annan teknisk utbildning som tillsammans med din erfarenhet bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Du har ledarerfarenhet samt erfarenhet från drift, underhåll och strategisk planering inom verksamhetsområdet. Du har ett professionellt förhållningssätt, initiativförmåga och har lätt för att samarbeta med olika människor. Du förväntas se ditt ansvarsområde i ett större sammanhang och vara en god representant för verksamheten. Flexibilitet och ansvar är en självklarhet för dig liksom förmåga att leda och motivera dina medarbetare, skapa engagemang och delaktighet. Som person ser du möjligheter och lösningar. I dialog med dina medarbetare identifierar och initierar du förbättringar. Hos oss får du ett varierat arbete som spänner över ett stort kunskapsområde. Erfarenhet av arbete i politiskt styrd verksamhet och av offentlig upphandling ser vi som en fördel. Du har god datorvana och utrycker dig väl på svenska både i tal och i skrift. Körkort B är ett krav.

Utöver dina erfarenheter och kunskaper lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare

Omfattning
Heltid

Lön
Individuell lön

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse  

Sista ansökningsdag
2019-09-24

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Upplysningar

Samhällsbyggnadschef, Katarina Paulsson 0733-718 028
Facklig representant, Vision Mattias Andersson,  0345-1800

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf