Hylte kommun söker en serviceminded enhetschef för lokalvård!
Hylte:2019:90

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

 

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommun och dess drygt 1100 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

                  
Arbetsbeskrivning
Samhällsbyggnadskontoret i Hylte kommun söker en engagerad och kommunikativ ledare som vill arbeta för att uppnå god service och kvalitet i våra verksamheter.  Enhetschefen ansvarar för ledning och styrning med verksamhets-, budget-, och personalansvar. Som chef för lokalvårdsenheten ansvarar du för lokalvård i kommunen. Du blir chef för en grupp på ca 30 medarbetare som arbetar som lokalvårdare. Du ansvarar för arbetsmiljö, verksamhetsutveckling och ekonomi i din enhet samt driver förändringsarbete och arbetar systematiskt med kvalitetsarbete. Genom tydlig kommunikation skapar du samhörighet och samsyn i din medarbetargrupp med fokus på uppdraget. Du kommer att vara direkt underställd kontorschefen på samhällsbyggnadskontoret. Där även områdena kost, miljö, park och gata, plan- och byggenheten och vatten och renhållning ingår. Organisatoriskt tillhör vi samhällsbyggnadsnämnden. Du ingår i ledningsgruppen tillsammans med övriga enhetschefer på kontoret. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för fortsatt utveckling av vår verksamhet och skapar en bra dialog med kunderna.

 

Kvalifikationer
För tjänsten krävs att du har erfarenhet utifrån rollen att leda, fördela och organisera uppgifter för andra. Du har eftergymnasial utbildning inom relevant område. Det är meriterande om du har någon ledarskapsutbildning samt har goda kunskaper inom personaladministration, ekonomi och arbetsrätt.

Genom din tydliga kommunikation och ditt engagemang motiverar du dina medarbetare. Du arbetar utifrån ett helhetsperspektiv och har ett välutvecklat lösningsfokus. Du drivs av att utveckla både dig själv och verksamheten och värdesätter samarbete och nytänkande.

Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift och har lätt för att använda- och sätta dig in i olika systemverktyg.

Du är pedagogisk och har lätt för att få fram ditt budskap. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

B körkort krävs.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare

Omfattning
Heltid
Lön
Individuell lön

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse  

Sista ansökningsdag
2019-09-24

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Upplysningar

Samhällsbyggnadschef, Katarina Paulsson 0733-718 028
Facklig representant, Vision Mattias Andersson,  0345-1800


Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


Visa annons som pdf