Laholm:2019:195

Förskollärare till Dalkulla förskola, Laholms kommun

 

Nu söker vi en förskollärare till Dalkulla förskola i Knäred, Laholm. 

 

Välkommen att söka tjänst hos oss som förskollärare på Dalkulla förskola. I Laholm har vi visionen för förskolan att: ”Alla barn får förutsättningar att utvecklas till sitt bästa jag”.

Vi söker dig som är engagerad och entusiastisk över din roll som förskollärare och vågar prova nya vägar tillsammans med barnen och kollegorna. Du strävar efter både din egen och verksamhetens utveckling samt ser till barnets bästa i alla lägen.

 

Dalkulla förskola ligger i Knäred med närhet till naturen och har sammanlagt 5 avdelningar med ca 80 barn 1-5 år. Förskolans pedagogiska verksamhet präglas av barnens nyfikenhet, intresse och lusten till att lära. Verksamheten strävar efter att skapa trygga och utforskande miljöer, där alla barn får möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar. På Dalkulla förskola arbetar vi TILLSAMMANS för att skapa TRYGGHET, GLÄDJE och ENGAGEMANG

 

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ansvarar du för att planera, dokumentera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan tillsammans med arbetslaget samt koppla arbetet till vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

 

Kvalifikationer

Du skall ha legitimation med behörighet att arbeta inom förskolan. Du ska vara väl förtrogen med vårt gemensamma uppdrag i läroplanen och ha god förmåga att omsätta våra styrdokument både i praktik och teori.

 

Utgångspunkten i ditt yrkesutövande är med hjälp av ett lösningsinriktat fokus. Du har en drivkraft att ta ett pedagogiskt ansvar och tillsammans med arbetslaget engagerat utveckla verksamheten på förskolan utifrån varje barns unika förutsättningar. Du ska ha god förmåga att se alla barn och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar samt vilja dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter liksom du tar del av andras. Du är positiv och har en mycket god samarbetsförmåga och du ser möjligheter i mångfald och variation. Du har en förmåga att kommunicera, samordna och leda. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

I Laholms kommun får du som anställd förskollärare en laptop eller iPad att använda i ditt arbete, arbetskläder samt friskvårdskort och vi har 4 studiedagar/läsår.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV samt din legitimation om du erhållit den. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning 100% i Laholms kommun. Tjänsten är till att börja med ett vikariat på Dalkulla tom september-2020.

 

Upplysningar

Therese Heldevik, Rektor 076–5167990

therese.heldevik@laholm.se

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-10-06 Intervjuer är planerade till 21/10.

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf