Förskollärare till Rödluvans förskola
Hylte:2019:93

                     
Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommun och dess drygt 1100 medarbetare.

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Rödluvans förskola

Förskolan är belägen i centrala Rydöbruk intill Rydöbruk skola. Förskolan består av två 1-5 årsavdelningar, Ängslyckan och Skogsdungen. På förskolan arbetar vi för att barnen ska känna sig trygga och delaktiga, vi sätter barnens nyfikenhet och intresse i första hand och tar oss tiden att lyssna på deras idéer. Vi vill genom lek, rörelse och skapande inspirera barnen till att lära och utforska. Förskolan har närhet till fina uteområden där vi har en stor härlig lekplats med gungor, rutschkana, klätterställning och pulkabacke. För att öka våra möjligheter att erbjuda en trygg omsorg och samtidigt stimulera till utveckling och lärande för alla våra barn, har all personal inom förskolan fått kompetensutveckling via SPSM (Specialpedagogiska Skolmyndigheten).


Arbetsbeskrivning
I ditt kommande uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån styrdokument och barnens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med ditt arbetslag. Du samarbetar med övrig personal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl barn som personal och deltar aktivt i förskolans utvecklingsarbete.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som är väl förtrogen med förskolans styrdokument samt har en god förmåga att individualisera och variera undervisningen för att skapa lust till lärande. Du har ett professionellt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor, du har lätt för att samarbeta och värdesätter det kollegiala lärandet. Ditt arbetssätt är reflekterande och du arbetar med en tydlig förankring i uppdraget. Du är aktiv, vill bidra till utveckling och har förmågan att arbeta flexibelt då olika barngrupper kräver olika arbetssätt. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och ser möjligheter i förändring. Förskolan använder sig av IKT (projektorer, iPads, datorer mm) som ett pedagogiskt verktyg i verksamheten.

Du arbetar för att alla med glädje går till förskolan varje dag och att barnen, när de lämnar förskolan, är nyfikna, trygga och har stor tilltro till sig själva och sin förmåga.

 

Vi ser intresse och kunskap kring aktionsforskning, digitalisering, tecken & bildstöd samt VFU-handledarutbildning som meriterande.

 

Vi har höga krav på bemötande då vi ser vårdnadshavare som en viktig samarbetspartner och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

 

 

Anställningsform/Varaktighet
1st. Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Tillsvidareanställning Heltid 100 %


Lön
Individuell lönesättning

 

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

 


Sista ansökningsdag
2019-09-24

 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas i organisationen.

Upplysningar
Laila Bertilsson, Rektor 0345-181 35

Lärarförbundet expedition Hylte Facklig representant 0345-18011

Lärarnas Riksförbund, expedition 0345-181 42

Kommunal expedition 0345-181 98

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf