Laholm:2019:197

Skolpsykolog till enheten elevhälsan, Laholms kommun

 

Till enheten Elevhälsan i Laholm söker vi nu en engagerad skolpsykolog som har förmåga att omsätta sin psykologiska kompetens i lärmiljön. Du kommer att i samarbete med övriga professioner inom enheten och tillsammans med skolans personal hitta möjligheter till ett hälsofrämjande och förebyggande arbete. 

 

Alla barn, elever och vuxna som finns inom utbildningsverksamheten i Laholms kommun ska känna att de ständigt utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Lärmiljön ska skapa trygghet och väcka nyfikenhet för lärande. Utbildning ska vara en viktig del i det livslånga lärandet!

 

I Laholms kommun ligger enheten Elevhälsan organiserad under en och samma chef. Enheten består av 24 personer, kuratorer, specialpedagoger, skolpsykologer, skolsköterskor och skolläkare.
Enheten Elevhälsan är en stödfunktion inom Barn- och ungdomsnämnden. Barn och ungdomsnämnden har ansvar för förskola, förskoleklass, grundskola, grund- och gymnasiesärskola och fritidshem.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Du anser att skolan har en avgörande betydelse för elevers framtid, känner starkt för vikten av lärande och utbildning och du vill därför vara med och undanröja hinder i lärmiljön för elevers måluppfyllelse samt verka för skolan som en hälsofrämjande arena.

Som psykolog bidrar du med förståelse och kunskap om hur psykologiska faktorer i samverkan med miljön påverkar elevers möjligheter till lärande, utveckling och psykisk hälsa. Du bidrar också till att utveckla metoder för ett hälsofrämjande och förebyggande arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat inom utbildningsområdet. Du ser samarbete och goda relationer som en självklar förutsättning för arbetet, såväl med olika professioner som med din närmsta kollega. Du är målinriktad, ditt förhållningssätt är inkluderande och du trivs med att själv kunna planera och prioritera ditt arbete.

 

Du drivs av en vilja att göra skillnad för barn och trivs med att arbeta i en pedagogisk miljö där vi alla bidrar till att barn och ungdomar ständigt ska lyckas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

B-körkort är ett krav.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, 100% med möjlighet att arbeta deltid.


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Ann Lundh, t.f enhetschef Elevhälsan, 0430-153 30

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2019-10-13 Intervjuer kommer att ske 22/10 och 23/10

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten är stadigt stigande. Med sitt unika läge vid havet i södra Halland angränsande till såväl Skåne som Småland är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbete på.

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


 


Visa annons som pdf