Laholm:2019:203

Timvikarier till Laholms kommuns grundskolor

 

Vill du få inblick i olika pedagogiska verksamheter och yrken? Tycker du att det är roligt att arbeta med barn och unga? Då kanske det är dig vi söker! Att arbeta som timvikarie inom skolan kan handla om både kortare och längre vikariat och du kan bli uppbokad med kort varsel. Beroende på skolans behov på kan ditt uppdrag till exempel handla om att hålla lektioner eller att arbeta på fritidshemmet på eftermiddagarna. Som timvikarie hos oss blir du en viktig del i vår verksamhet för att skapa en trygg och utvecklande miljö. I Laholm kommuns grundskolor arbetar vi ständigt med att uppnå en ökad kvalitet på vår verksamhet och därmed medverka till att våra elever når än bättre kunskapsresultat. Vår vision är 'ALLA SKA STÄNDIGT UTVECKLAS'.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Ett flexibelt arbete med många olika arbetsställen och en inblick i olika yrken inom den pedagogiska verksamheten. En möjlighet för dig att skaffa goda referenser inför framtida arbeten.


Arbetsuppgifter
Varierande arbetsuppgifter på skola beroende på verksamheternas behov. Det kan till exempel handla om undervisning/stöd i klassrum eller arbete på fritidshem.

Kvalifikationer
Du har fyllt 18 år och har gymnasieutbildning. Du har ett stort intresse för att arbeta med barn och ungdomar, är en god förebild och ansvarsfull. Arbetet ställer krav på god kommunikationsförmåga, struktur och ett lösningsorienterat arbetssätt. Eftersom du kan komma att arbeta på många olika arbetsplatser krävs det att du är social samt har lätt att anpassa dig till nya situationer och arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
Timavlönad


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Svante Dellve 0430–26801

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-12-31 Intervjuer och tillsättning sker löpande under ansökningstiden.

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola. Se till att beställa utdrag ur belastningsregistret i god tid då handläggningstiden hos polisen är ca 2 veckor:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 

 


Visa annons som pdf