Laholm:2019:204

Gruppledare till Daglig verksamhet Byggåtervinningen Ahla, Laholms kommun

 

Nu söker vi en gruppledare till Daglig verksamhet för personer med funktionshinder till byggåtervinningen i Ahla, laholm.

 

Kultur- och utvecklingsnämnden bedriver i Laholms kommun arbetsinriktad Daglig verksamhet för personer som beviljats denna insats.

Vi ska starta upp Byggåtervinning som kommer att vara lokaliserad vid Ahla återvinningsstation. Byggåtervinningen kommer att bli en verksamhet tillsammans med Jobbcenter som är riktad mot arbetsträning.


Arbetsuppgifter
Arbetet utförs inom ramen för LSS (lagen om stöd/service till vissa funktionshindrade). Dina arbetsuppgifter består av att tillsammans med deltagare planera och ansvara för arbete/sysselsättning. Vi arbetar utifrån delaktighetsprincipen. Byggåtervinningen ska ta emot, vid behov fixa till, och sälja begagnat byggmaterial. Du ska handleda och stödja deltagarna i det dagliga arbetet på arbetsplatsen. Du kommer till exempel att köra på rivningsjobb för att hämta byggmaterial. Då Byggåtervinningen inte beräknas vara helt igång förrän till våren blir tjänsten en resurs i övrig verksamhet till dess.

Kvalifikationer
Vård- och omsorgsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet med inriktning socialt eller pedagogiskt arbete, eller motsvarande, gärna med fördjupning inom funktionsnedsättning. Eftersom arbetet innefattar byggåtervinning krävs det att du har kunskap inom hantverk från antingen arbetslivet/utbildning eller att du inhämtat motsvarande kunskap på annat sätt. Det är meriterande med erfarenhet av arbete med personer inom ramen för autismspektrat liksom pedagogisk erfarenhet inom verksamhetens område. Du är flexibel, har förmåga att hantera stressiga situationer och att planera/ strukturera upp ditt arbete. Likväl är förmåga till lösningsorienterat tänkande och god samarbetsförmåga ett krav för att kunna bli aktuell för tjänsten. Du har även ett lågaffektivt bemötande som är en viktig del i vår konflikthantering. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

 

B- Körkort är ett krav, har du även körkort för truck är det meriterande.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid

Dagtid; måndag - fredag


Tillträdesdag

Snarast enligt överrenskommelser

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Björn Hagström Enhetschef 0703-500575

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-10-11 Intervjuer kommer att ske 17 och 18 oktober

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf