Lärare sökes till Kråkbergsskolan

Hylte:2019:95


Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 


Arbetsplatsen

Kråkbergsskolan är en nybyggd låg-och mellanstadieskola i Hyltebruk. Skolan är en f-6 skola rymmer upp till 200 elever och är belägen vid natursköna centrala Hyltebruk med en egen nybyggd generös skolgård med tillgång till en skogsglänta runtom skolbyggnaden. Med en fantastisk natur runt knuten finns stora möjligheter att bedriva undervisning ute i det fria. Skolbyggnaden har ett rymligt torg med härligt ljusinsläpp som bildar en naturlig samlingsplats och mittpunkt.Vi som arbetar här på skolan har alla behörighet i våra ämnen men vi söker dig som är utbildad mellanstadielärare främst i matematik och NO.

 

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en mellanstadie lärare till Kråkbergsskolan. Tjänsten omfattar klasslärarskap. Vi som arbetar på Kråkbergsskolan ska möta eleverna med omtanke, glädje, nyfikenhet och kunskap. Våra elever ska få förutsättningar att utvecklas till sitt bästa jag som innebär att:

alla ska ständigt utvecklas. Skolan ska vara en lärande organisation där alla är medskapare av kunskap. Skolan sår nya frön varje dag och vill hjälpa till med att svara på frågan: Vem får jag bli på denna skola? Eftersom alla elever har olika behov, förutsättningar och sätt att lära strävar vi efter en inkluderande helhetssyn kring varje elev. Du bedriver en kreativ undervisning med strategier för att nå eleverna och främja deras kunskapsutveckling.

 

Vi söker dig som vill arbeta med engagerade kollegor och som ser arbetsmiljön som en viktig del i arbetet. Med en tjänst på Kråkbergsskolan har Du möjlighet att vara med och utveckla verksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lärarlegitimation som är utbildad mellanstadielärare främst inom matematik och NO.

Som person ska du ha förmågan att se till individen såväl som gruppens behov och du ska ha förmåga att skapa ett gott samarbetsklimat. Du ska tycka om att arbeta flexibelt och du tycker det är viktigt med barnens inflytande.

Då rollen bygger på nära samarbete mellan rektor, vårdnadshavare och övrig personal är bemötande och samarbetsförmåga viktiga egenskaper. Du ska arbeta aktivt individuellt eller tillsammans med andra för att effektivt nå gemensamma mål. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och ser möjligheter i förändringar. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare

 

Omfattning

Heltid

 

Lön
Individuell lön

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse  

Sista ansökningsdag
2019-10-09

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Upplysningar

Rektor Maria Lövkvist: 0729-658030                                                                                                  Lärarförbundets expedition: 0345-180 11
Lärarnas Riksförbund expedition: 0345-181 42
Kommunal expedition: 0345-181 98
 


Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

  

 

 

 


 


Visa annons som pdf