Förskollärare till Sunnanängs förskola
Hylte:2019:99

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Arbetsbeskrivning

Sunnanängs förskola i Unnaryd söker nu två förskollärare som vill vara med och utveckla vår fina förskola och dess verksamhet. Du kommer i egenskap av förskollärare arbeta med att planera och delta i, samt utveckla förskolans undervisning. Det pedagogiska planeringsarbetet görs i tätt samarbete med övrig personal på förskolan under den schemalagda arbetslagsplaneringen. Som förskollärare har du givetvis också schemalagd enskild planeringstid.

Vill du veta mer om vår verksamhet så titta gärna på vårt Instagramkonto:

 

Unnaryds förskola - https://www.instagram.com/unnaryd.forskola/


Vi vill att du tillsammans med övriga medarbetare på förskolan skapar trygghet, glädje, inre motivation hos barnen och ger dem de verktyg de behöver för att möta framtidens utmaningar. Tillsammans jobbar vi för barnens bästa och för att utveckla verksamheten för att hela tiden kunna möta barnens individuella förutsättningar och behov. Vi lägger stor vikt vid samarbete då alla barn på förskolan är allas ansvar.

Förskolan strävar efter att ha ett förhållningssätt där barnens nyfikenhet och upptäckarglädje uppmuntras och stimuleras. Barnen ska ges möjlighet att utforska och pröva sina teorier tillsammans med medforskande och delaktiga vuxna. Uterummet är en viktig pedagogisk miljö för lek och lärande. Naturen ger barnen rika upplevelser och stärker intresset och nyfikenheten för naturen. Vi vistas ofta i närområdet men gör även kortare och längre utflykter. Genom att erbjuda naturupplevelser vill vi skapa en förståelse för samspel mellan djur, natur och människa.

Under läsåret pågår ett samarbete med kulturskolan. ”Skapande förskola” innebär att vi får besök av en konstnär som inspirerar oss till att utforska nya material samt att skapa mer i förskolan.

 

Sunnanängs förskola är en förskola med fyra åldersinriktade avdelningar som ligger i en härlig naturmiljö. Vi söker dig som är beredd att ta din del av ansvaret för att utveckla förskolan att inspirera och inspireras, vara engagerad och nyfiken på att utvecklas. Vi är en spännande arbetsplats med inspirerande miljöer som ständigt utvecklas tillsammans med barnen. Vår förskola är Grön flagg- certifierad och vi fortsätter hela tiden att utmana barnens nyfikenhet och intresse för miljöarbetet. Som förskollärare på Sunnanängs förskola behöver du tycka om att arbeta med att utveckla arbetet med utomhuspedagogiken och hållbar utveckling.

 

Vi söker dig som med inspiration, engagemang och delaktighet vill göra skillnad i barnens vardag. Vi har siktet ställt på hög kvalitet i vårt uppdrag och att ha kul tillsammans på vår arbetsplats.

 

Du som känner att tjänsterna tilltalar dig är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag! 

 


Kvalifikationer
Du som söker tjänsten är examinerad förskollärare. Du får gärna ha tidigare erfarenhet men vi vänder oss även till dig som är nyexaminerad. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har en god förmåga att individualisera och variera undervisningen för att skapa lust till lärande. Du är lyhörd och har en god samarbetsförmåga med barn, vårdnadshavare och kollegor. Du är van användare av IKT både i arbetet med barnen samt andra sammanhang i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då arbetet kräver flexibilitet, samarbete och förmåga att ta egna initiativ. Du har en mycket god förmåga att kommunicera och delar gärna med dig av dina erfarenheter och kunskaper samtidigt som du tar tillvara på andras.

 

Erfarenhet och kunskap om utomhuspedagogik är meriterande.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform/Varaktighet

2 st. tillsvidareanställningar

 

Omfattning

100 %.

 

Lön
Individuell lönesättning


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

 

Sista ansökningsdag
2019-10-17

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!
Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Annette Huttu, Förskolechef, 0729-818-362
Lärarförbundet exp Hylte Facklig representant 0345-18011
Lärarnas Riksförbund exp Hylte Facklig representant 0345-18142

Kommunal exp.: 0345-181 98

 

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


 


Visa annons som pdf