Laholm:2019:207

Undersköterska natt till Tangon, Laholms kommun

 

Nu söker vi en undersköterska för arbete natt till Tangon i Laholm. 

Tangon ligger i Laholms centrum och är ett särskilt boende med 32 lägenheter som är fördelade på två hus, varav 8 lägenheter är demensboende.


Arbetsuppgifter
Arbete med vård och omsorg för äldre, där vår strävan är att göra natten lugn och trygg för våra brukare. Dina arbetsuppgifter kommer också att bestå av att utföra delegerade HSL-insatser, rapportera och dokumentera i våra stödsystem, kontaktmannaskap och skriva genomförandeplaner på de nattliga insatserna. Du medverkar på arbetsplats- och teamträffar. Under natten arbetar du i lag om tre personer, med fördelning över de båda husen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet eller annan motsvarande äldre utbildning samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A). Vi vill också att du har en demensutbildning. Du är van vid att dokumentera och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Det är viktigt att du värnar om brukarnas integritet, delaktighet och självbestämmande. Vidare är du lyhörd, arbetar med respekt för andra människor, är ansvarsfull och har förmåga att anpassa arbetet efter brukarens behov. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och andra professioner. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. 


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
1 vikariat- natt med sysselsättningsgrad 80%

Vikariatet varar i 6 månader


Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Åsa Lundin Enhetschef 0430-177 00

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000


Sista ansökningsdag
2019-10-11, intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.


Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte skickas med ansökan.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 

 
 


Visa annons som pdf