Laholm:2019:209

Speciallärare till grundsärskolan, Laholms kommun

 

Nu söker vi en speciallärare till Specialenheten, grundsärskolan i Laholm.

 

Arbetsplatsen

Särskolan är en skolform för elever i årskurs 1-9 i obligatoriska grundsärskolan. Inom verksamheten finns 45 elever med olika grad av funktionsnedsättningar. Vi söker nu en engagerad pedagog som tillsammans med arbetslaget, elever, föräldrar vill utveckla undervisningen så att den anpassas till varje elevers förutsättningar och behov. Undervisningen ska främja elevernas fortsatta lärande och kunskapsutveckling med utgångspunkt i elevernas erfarenheter, förmågor och intressen. Vår styrka är kompetent och engagerad personal.

Arbetsplatsen

Arbetsuppgifter
Som pedagog arbetar du nära eleven, ansvarar för pedagogisk planering, individuell utvecklingsplan, skriftliga omdömen och betyg samt för utvecklingssamtalen i åk 7-9. Du kommer också att vara med och dela på ansvaret för den dagliga dokumentationen och den kontinuerliga kontakten med vårdnadshavarna. Vi arbetar alltid utifrån det individuella perspektivet samt provar och utvärderar ständigt olika strategier. I verksamheten finns lång erfarenhet av att arbeta med elever som har annorlunda och unika behov. Här finns möjlighet att arbeta i små elevgrupper och genom individanpassad undervisning skapas förutsättningar för ett kommande meningsfullt vuxenliv.

Kvalifikationer
Legitimerad Lärare alternativt förskollärare/fritidspedagog med speciallärarexamen med inriktning mot utvecklingsstörning. I arbetet krävs lyhördhet, flexibilitet, initiativförmåga, kreativitet och god samarbetsförmåga.

Vi vill att du bifogar personligt brev och CV samt din lärarlegitimation. Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse senast 2020-01-08

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Rektor Anitha Tillman 0430–15510, 0730–221580

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-10-15 Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf