Laholm:2019:210

Undersköterska till solgården, Laholms kommun

 

Nu söker vi en undersköterska till Solgården i Laholm.


På Solgården erbjuder vi vård och omsorg i en hemtrevlig miljö.  Vi arbetar på ett rehabiliterande sätt där individen och dess resurser står i centrum. Vi strävar efter att göra vardagen trygg, meningsfull och innehållsrik.

Solgården är ett särskilt boende i Våxtorp bestående av fyra avdelningar och här arbetar vi tillsammans över avdelningsgränserna. Mitt i varje avdelning finns ett stort ljust rum som är ett kombinerat allrum och matsal, här serveras alla måltiderna. All mat lagas i Solgårdens eget kök, och det finns även möjlighet att äta lunch ute i stora matsalen. Hos oss finns stora utrymmen som används till aktiviteter såsom bingo, kortspel och gymnastik. Vissa dagar kommer även frisör och friskvård på plats, om så önskas, kostnaden får man stå för själv.

Arbetsuppgifter
Din roll är att vara behjälplig på flera avdelningar utifrån ett nedskrivet arbetsschema, samt utifrån behovet av hjälp som uppstår i stunden.
På Solgården lägger vi stor vikt på aktivitater i vardagen, skapar möjlighet att gå på promenader med brukarna, eller boka Ullabussen för en utflykt m.m. Det är bara fantasin som sätter stopp.
Sång- och musikunderhållning har vi ofta.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker nu dig med en stor portion entusiasm, som du kan dela med dig av till våra brukare.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Anställningsform
Vikariat 75 %, t o m 2020-06-30 med eventuellt möjlighet till förlängning.


Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar

David Nilsson, Assistent, 0430-154 60

Susanne Andréasson, Enhetschef, 0430-154 06

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-10-15

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf