Laholm:2019:216

Lärare våxtorpsskolan åk 4, Laholms kommun

 

Nu söker vi en lärare åk 4 till Våxtorpsskolan i Laholm.


I Laholm kommuns grundskolor arbetar vi ständigt med att uppnå en ökad kvalitet på vår verksamhet och därmed medverka till att våra elever når än bättre kunskapsresultat. Vår vision är 'ALLA SKA STÄNDIGT

UTVECKLAS'. Våxtorpsskolan är inne i en intensiv utvecklingsfas där vi blickar framåt och sätter eleverna och deras lärande och utveckling i centrum för vårt arbete i arbetslagen. Vi vill att vår skola skall präglas av en helhetssyn i ett F-9 perspektiv. Personalgruppen består av engagerade lärare, de som arbetat länge på skolan och de som nyligen kommit till. Vår verksamhetsidé bygger på att skolan utvecklas bäst genom delaktighet och inflytande för såväl personal som elever. Våra föräldrar är en stor resurs i det dagliga arbetet och de skall ha en möjlighet till ett nära samarbete med skolan som bygger på tillit och trygghet. Vår ledstjärna är att varje elev kan och vill utvecklas om de bara får rätt förutsättningar.


Arbetsuppgifter
Undervisning som klasslärare i årskurs 4. Du ingår i ett arbetslag med övriga lärare som undervisar i årskurs 4–6 samt fritids, där har ni tillgång till varandra som resurs, både i och utanför klassrummet. 

 

Är du nyutexaminerad får du 10 % nedsatt undervisningstid för att få tid till reflektion samt möte med mentor.


Kvalifikationer
Lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 4. Du är angelägen om att bygga goda relationer till dina elever och du har ett engagerat, tydligt och coachande ledarskap i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och du utgår ifrån att alla elever vill och kan lära och utvecklas. Du lägger stor vikt vid samarbetet med dina kollegor och du ser föräldrarna som en viktig resurs i det dagliga arbetet med eleverna. Har du erfarenheter av språkutvecklande arbetssätt samt är van vid att använda IKT i undervisningen är detta meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv samt din lärarlegitimation om den erhållits.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid. Ferietjänst.


Tillträdesdag

Efter överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Mona Holmgren Rektor Våxtorpsskolan F-6
Telefon 076-516 79 92

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2019-10-22

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.


 


Visa annons som pdf