Controller till Ekonomienheten
Hylte:2019:104
                                                                                                            

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

 

Just nu söker vi efter en controller till ekonomienheten. Är du den vi söker?

Ekonomienheten består idag av 13 medarbetare  som befinner sig i en spännande utvecklingsresa, där nya arbetssätt, metodutveckling, effektivisering av ekonomiprocesser och utveckling av ekonomistödet står på agendan. Avdelningen karaktäriseras av en härlig gemenskap och dina kollegor finns alltid där så att du kan bolla idéer, få inspiration eller ta en fika tillsammans när tankarna behöver skingras.

 

Ledarskapet fokuserar på din utveckling genom eget ansvar och öppenhet för nya idéer. Enheten har god rennomé i organisationen och samarbeten med övriga stödfunktioner och förvaltningar förekommer frekvent.

 

Vad innebär rollen?

Controllertjänsten innebär att du från dag ett har siktet inställt på att utveckla och förbättra våra ekonomiska processer. Detta så att du sedan i din roll som controller kan leverera smarta lösningar och service i världsklass till kommunens verksamheter.

 

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen vara budget, uppföljning och prognos, nyckeltal och analys gentemot verksamheten och i nära samarbete med förvaltningschefen samt övriga chefer på förvaltningen. Du kommer agera som ett naturligt bollplank och stötta cheferna i deras uppdrag att få ut det mesta av tilldelade resurser.

 

Kvalifikationer

·         Vi söker dig med ekonomisk examen, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig

·         Du är driven och utvecklingsinriktad vilket betyder att du ständigt utvecklar ditt och vårt arbete.

·         Du är ansvarstagande och serviceinriktad samt visar genuin omtanke i din rådgivande roll ute i våra verksamheter. Tack vare dina kreativa och omtänksamma förmågor upplevs du som ett föredöme i organisationen och bidrar därmed till att sprida motiviation och inspiration till dem du möter.

·         Du är duktig på Officepaketet, särskilt Excel, och har lätt för att sätta dig in i nya system

·         Du uttrycker dig väl i tal och skrift och förklarar ekonomiska samband på ett pedagogiskt sätt

·         Du har också erfarenhet av att arbeta med redovisning, bokslut och budget. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av kommunal verksamhet och ekonomi

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Vi är nyfikna på dig! Sök tjänsten eller kontakta oss så berättar vi mer!

 

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

 

Tillträdesdag
Snarast, eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2019-10-27

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Daniel Bjuvstam

Tf Ekonomichef

0723-967081

Daniel.Bjuvstam@hylte.se

 

Facklig företrädare

Facklig representant, Mattias Andersson, Vision.

Nås via Kontaktcenter: 0345-180 00.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Visa annons som pdf