2 st Grundskollärare sökes till Landeryds skola. 
Hylte:2019:107

                     

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Arbetsplatsen

Landeryds F-6 skola är en liten mångkulturell landsbygdsskola som präglas av närhet i relationerna mellan elever och lärare samt närhet till det omgivande samhället. Vi har ca 110 elever på skolan. Landeryds skola har ett fungerande elevhälsoteam med, kurator, SKK, specialpedagog och speciallärare som hjälper oss i det dagliga arbetet och med de utmaningar vi möter.

 

Vid Landeryds skola fokuserar vi extra mycket på vårt systematiska kvalitetsarbete och fördjupa oss i betyg och bedömning, jämställdhetsarbete och elevinflytande. Vi arbetar övergripande med värdegrund och lägger stor vikt vid trygghet och studiero.

Skolan i Hylte kommun är inne i ett spännande utvecklingsskede i vilket skolutveckling på vetenskaplig grund och kompetensutveckling i samarbete med Högskolan i Halmstad och Jönköping är en viktig del.

 

Kvalifikationer
Vi söker nu två grundskollärare till Landeryds skola.

Tjänst 1: Legitimerad grundskolelärare med behörighet att undervisa i årskurserna 4–6, samt med ämnesbehörighet i matematik och NO.

Tjänst 2: Vikariat, Fr.o.m. 1/1-2020 t.o.m. 1/1-2021. Vi söker en legitimerad grundskolelärare för undervisning för lågstadieelever.

För båda tjänsterna krävs det att du är en person med driv och motivation att utveckla skolan tillsammans med oss. Eftersom vi är en mångkulturell skola vill vi gärna att du har förmåga att skapa goda och tillitsfulla relationer. Då vi är en liten skola är samarbete och flexibilitet förutsättningar för att ingå i vårt team. Det är meriterande om du har fler ämnesbehörigheter.

  Anställningsform/Varaktighet
1 tjänst, tillsvidareanställning        

1 tjänst, vikariat.  Fr.o.m. 1/1-2020 t.o.m. 1/1-2021.

 

Omfattning

Heltid


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse


Sista ansökningsdag

2019-10-28

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Claudia Johnsson, rektor, 0733-718 230

 

Lärarförbundet expedition Hylte Facklig representant 0345-18011
Lärarnas Riksförbund expedition Hylte Facklig representant 0345-18142

Kommunal expedition: 0345-181 98

 

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Tjänsten tillsätts under förutsättningar att erforderliga beslut fattas.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 

 


 


Visa annons som pdf