2 st speciallärare med behörighet att arbeta i grundsärskolan, ämnesområden
Hylte:2019:136


Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

                                                                                              

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Arbetsplatsen

Hylte kommuns grundsärskola är en del av Kråkbergsskolan som är en nybyggd låg-och mellanstadieskola i Hyltebruk.Grundsärskolan har två lokaler en i den nybyggda delen av skolan och en i skolans gamla byggnad. Skolan är belägen vid natursköna centrala Hyltebruk med en egen nybyggd generös skolgård med tillgång till en skogsglänta runtom skolbyggnaden. Med en fantastisk natur runt knuten finns stora möjligheter att bedriva undervisning ute i det fria.

 

 

Arbetsbeskrivning
Vi kommer under VT-20 organisera om vår Grundsärskola för elever som läser ämnesområden. Vi söker därför två speciallärare med behörighet att undervisa i grundsärskolan, ämnesområden som kan utveckla organisationen tillsammans med rektor och elevassistenter samt driva barnens lärande och utveckling framåt. Som speciallärare ansvar ni för planering av verksamheten tillsammans med de elevassistenter som arbetar på grundsärskolan. Vi som arbetar på Kråkbergsskolan ska möta eleverna med omtanke, glädje, nyfikenhet och kunskap. Våra elever ska få förutsättningar att utvecklas till sitt bästa jag som innebär att: alla ska ständigt utvecklas. Skolan ska vara en lärande organisation där alla är medskapare av kunskap. Eftersom alla elever har olika behov, förutsättningar och sätt att lära strävar vi efter en helhetssyn kring varje elev där alla som arbetar i grundsärskolan samverkar.

 


Kvalifikationer
Vi söker dig som är speciallärare med behörighet att undervisa i grundsärskolans ämnesområden.

Som person ska du ha förmågan att se till individen såväl som gruppens behov och du ska ha förmåga att skapa ett gott samarbetsklimat. Du behöver vara flexibel i ditt arbete.

Bemötande och samarbetsförmåga viktiga egenskaper då din roll innebär ett nära samarbete med elever, vårdnadshavare, övrig personal och rektor. Du ska arbeta aktivt individuellt eller tillsammans med andra för att effektivt nå gemensamma mål. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och ser möjligheter i förändringar. En merit är om du har fördjupade kunskaper inom AKK och NPF samt kunskaper inom dövblindhet.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
2 st. tillsvidareanställning

Omfattning
100%

Lön
Individuell lön

Tillträdesdag                                                                                                                           2020-01-01

Sista ansökningsdag
2019-12-20
                                                                                                                                                  Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas i organisationen.

Upplysningar
Cicki Ågren, rektor, telefonnummer  073-3718347                                                    Lärarförbundets expedition: 0345-180 11
Lärarnas Riksförbund expedition: 0345-181 42

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf