Laholm:2019:270

Laholms kommun söker sjuksköterskor för semestervikariat 2020

 

Hälso- och sjukvårdsenheten har idag drygt 45 medarbetare i vår verksamhet och vi söker nu sjuksköterskor till sommaren 2020.

 

Är du intresserad av ett omväxlande och givande arbete kan det här vara något för dig! Hos oss är det möjligt att hospitera för att du själv ska få en bild av arbetet och en känsla för hur arbetsplatsen ser ut och om det är något som lockar Dig! Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller funderingar. Du är varmt välkommen att söka våra semestervikariat.

 


Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska i Laholms kommun ansvarar du för hälso- och sjukvården i det enskilda hemmet eller på våra särskilda boende. I arbetet ingår såväl medicinska insatser som rehabilitering och omvårdnad. Handledning av vårdpersonal och ett nära samarbete med arbetsterapeuter och fysioterapeuter är viktiga delar i arbetet. I Laholms kommun arbetar sjuksköterskorna i områdesteam bestående av 6-8 sjuksköterskor som tillsammans fördelar resurserna efter verksamhetens behov.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Du är flexibel, empatisk och vill ta eget ansvar. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. B-körkort krävs.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

 

Anställningsform
Vi söker dagsjuksköterskor och sjuksköterskor för kväll/natt till sommaren 2020. Heltid eller deltid.


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Eva Müller, enhetschef, tel 0725-717 195.

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2020-04-30.

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte bifogas i ansökan.

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf