Sommarvikarier inom vård och omsorg 2020
Hylte:2020:2

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

                                                                                                                      

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Vill du jobba med vård och omsorg? Vi söker nu sommarvikarier!

 

Är du intresserad av att arbeta med meningsfulla och kvalificerade uppgifter där du behövs och där din insats ger andra människor en högre livskvalitet?

 

Då finns jobbet här!

 

Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt sommarjobb med konkurrenskraftiga löner där du får möjlighet att möta andra människor och deras behov.
Hos oss finns möjlighet att arbeta dag eller natt inom särskilt boende i Torup, Hyltebruk, Långaryd eller i Omsorg i hemmet (hemtjänst) i Torup Hyltebruk eller Unnaryd.

Arbetar du hos oss i sommar minst 198 tim/3 mån får du möjlighet att köpa ett Friskvårdskort till Örnahallen för 200 kronor som gäller i 6 månader.

 

Välkommen till en framtidsbransch, du behövs!

 

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att ge individuell omsorg och service utifrån den enskildes behov. Det kan vara hjälp med av- och påklädning, förflyttningar, personlig omvårdnad, städning, tvätt och inköp. Att aktivera är också en del av uppdraget. Dokumentation är också viktig del av arbetet för att den enskildes behov ska tillgodoses på bästa sätt.

 


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet inom vård och omsorgs arbete eller annan erfarenhet som arbetsgivaren finner lämplig. Du ska ha fyllt 18 år.

Du har god förmåga att samarbeta med andra och är flexibel.  Eftersom arbetet kräver kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du har datorvana och behärskar svenska i tal och skrift.
Körkort B är ett krav för dig som söker arbete inom Omsorg i hemmet (hemtjänst).

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
Vikariat t.o.m. 2020-08-31

 

Omfattning

Heltid/Deltid


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
2020-06-01 eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2020-04-30

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Annika Stenbäck, enhetschef, tfn 0733-718047

Kommunals expedition Hyltebruk, Facklig representant, tfn. 0345-181 98

Övriga upplysningar

Vi ser gärna att du anger önskemål om vilken verksamhet eller på vilken ort du helst vill arbeta i sommar.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


 


 


Visa annons som pdf