Undersköterska till demensavdelning på särskilt boende i Hyltebruk
Hylte:2020:24

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

                     

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Arbetsbeskrivning
Hylte kommun söker undersköterska till demensavdelningen på Malmagården  Du som söker skall vara intresserad av att arbeta med meningsfulla och kvalificerade uppgifter där du verkligen behövs och där din insats ger människor en högre livskvalitet. Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att använda dina kunskaper och utveckla dina förmågor.

Vi arbetar med tvättstugeschema.


Kvalifikationer

Du ska ha gymnasieutbildning och undersköterskekompetens. Som person har du ett omvårdnads- och serviceperspektiv och kan anpassa ditt arbete efter olika omsorgstagares behov och i olika situationer. Arbetet som omsorgsassistent kräver att du är flexibel och har god samarbetsförmåga. God datavana och körkort ställer arbetsgivaren som ett krav.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
1st tillsvidaretjänst

 

Omfattning

50%


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2020-05-01

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar

Katrin Bernström: 0345-18474

Kommunal expedition: 0345-181 98

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan 


Visa annons som pdf