Kulturutvecklare – med inriktning konst till Hylte kommun
Hylte:2020:25

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Arbetsuppgifter

Som engagerad kulturutvecklare med inriktning konst har du har fokus på genomförande av vår konstinventering samt enhetens utställningsverksamhet. Du ansvarar också för marknadsföring och kommunikation inom hela kulturverksamheten. Vi söker dig som är driven, utvecklingsinriktad, kreativ, självständig och har sinne för estetik. Du har lätt för att samarbeta och uttrycker dig väl i tal och skrift. Arbetet förutsätter att du har administrativ talang för att planera, genomföra och dokumentera. Du ingår i Kultur- och biblioteksenhetens arbetslag.


Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning inom kulturområdet med inriktning konst. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Krav på B-körkort.

 

Anställningsform/Varaktighet
Vikariat 2020-04-01 – 2020-12-31

 

Omfattning

70%


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
2020-04-01

Sista ansökningsdag
2020-03-27

 

Urval och intervjuer kommer  att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Jessica Blohm, Kultur- och bibliotekschef: 0345-181 55

 

Helena Sandström, DIK: 0345-181 53


Övriga upplysningar


 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 
 

 


 


Visa annons som pdf