Undersköterska till Unnaryd
Hylte:2020:27

Välkommen till oss i Hylte kommun!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

                                                                                              

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?                                  

 

Arbetsbeskrivning
Hylte kommun söker undersköterska till Unnaryd, omsorg i hemmet. Du som söker skall vara intresserad av att arbeta med meningsfulla och kvalificerade uppgifter där du verkligen behövs och där din insats ger människor en högre livskvalitet. Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att använda dina kunskaper och utveckla dina förmågor.


Kvalifikationer

Du ska ha gymnasieutbildning, B-körkort och undersköterskekompetens. Som person har du ett omvårdnads- och serviceperspektiv och kan anpassa ditt arbete efter olika omsorgstagares behov och i olika situationer. Arbetet som omsorgsassistent kräver att du är flexibel och har god samarbetsförmåga. God datavana är också något som arbetsgivaren ser som ett krav.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
1st vikariat 200601 till 200831 med eventuell möjlighet till förlängning.

 

Omfattning

Deltid 55 %

Heltid kommer att erbjudas så fort utvecklat systemstöd för att hantera organisering av resurspass finns tillgängligt.


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
2020-06-01

Sista ansökningsdag
2020-04-05

 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt! Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden har löpt ut.

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


 

Upplysningar

Enhetschef Charlotte Edvinsson: 0345-180 80

Kommunal expedition: 0345-181 98

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 

 

 

                     

 


 


Visa annons som pdf