Laholm:2020:73

Renhållningsarbetare, Laholms kommun

Vill du arbeta med återvinning och miljö? Nu söker vi på Laholms kommun en Renhållningsarbetare till Ahla avfallsanläggning som omfattar deponi, omlastningsstation och återvinningscentral. Du kommer organisatoriskt tillhöra Driftenheten på Servicekontoret.

 

Beskrivning

Driftenheten består av avdelningar inom gata/park, offentlig miljö, samt avfallshanteringen i kommunen. Vi har en väldigt fin och välskött återvinningscentral och omlastningsstation på vår anläggning i Ahla, som vi är väldigt stolta över! Detta blir din nya arbetsplats!

 

Tillsammans med fyra kollegor sköter ni den dagliga driften, bemöter kunder, och jobbar hela tiden för att säkerställa återvinning och hantering av avfall sker på rätt sätt, samt att hålla en hög servicenivå till våra kunder.

 

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår främst att tillsammans med övriga kollegor hjälpa medborgare med sin avfallssortering på återvinningscentralen och ha kontakt med transportörer och entreprenörer. I arbetsuppgifterna ingår att hålla rent på anläggningen, sortering av farligt och explosivt avfall samt att utveckla den dagliga logistiken av materialhanteringen. Du kommer även att arbeta med bevakning av inflödet av material till deponin. Som Renhållningsarbetare kommer du kontinuerligt informeras och utbildas om nya regler och förordningar och mycket av arbetsuppgifterna ska utföras enligt dem. Du kan även involveras i utvecklingsprojekt som rör avfallsfrågor i kommunen.

Den största delen av din arbetsdag tillbringas utomhus. Tunga lyft kan förekomma.

 

Just nu håller vi på med en stor om- och tillbyggnad och de närmaste åren kommer det att hända mycket bland annat avseende utbyggnad av lakvattenbehandling, passersystem etc.

 

Kvalifikationer

Du bör ha ett stort intresse och erfarenhet av arbete med teknik, miljö och resurshushållning. Du bör även ha erfarenhet av kundbemötande. Återvinningscentralen på Ahla är ett ansikte utåt för Laholms kommun varför det är viktigt att du är utåtriktad och informativ. Du behöver kunna kommunicera med kunder på svenska både i tal och skrift och ha grundläggande datorerfarenheter. Du bör ha förmågan att arbeta självständig och ta egna initiativ.

 

Du som söker denna tjänst skall ha B-körkort och stor vana att köra större hjullastare.

Förarbevis på hjullastare och BE-körkort är meriterande.

 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av avfalls-/återvinningsbranschen eller liknande erfarenhet från anläggningsbranschen eller industrin. Meriterande är om du har utbildning inom avfalls- och kemikaliehantering eller transportbranschen.

 

Vi söker dig som trivs med att arbeta i en händelsestyrd vardag, är utåtriktad och flexibel mot din omgivning, är punktlig och ansvarstagande och har ett positivt synsätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi ser gärna att du bifogar ett personligt brev och CV.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid

Schemalagd arbetstid, måndag – lördag


Tillträdesdag

2020-06-01 eller enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Lotta Wolf, Avfalls strateg, 0430-154 27

Ronald Sheeran, Arbetsledare. 072-219 08 70

Kristofer Johansson, Driftschef, 0430-266 94

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag
2020-04-12

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 

 
 


Visa annons som pdf