Personlig assistent till brukare i Hylte kommun
Hylte:2020:30

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

 

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommun och dess drygt 1100 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?                                              

 

Arbetsbeskrivning
Personlig assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis hjälp med personlig hygien, på- och avklädning, förflyttningar, födo- och medicinintag och utevistelse.

 

Brukaren är en aktiv person som behöver hjälp och tillsyn över dygnet. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, kan samspela med brukaren och dennes familj samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete, men om du saknar erfarenhet, ska du ha en genuin vilja att lära dig. Personlig lämplighet väger tungt. Brukaren är rökare och har hund och katter.


Kvalifikationer
Du ska ha en gymnasieutbildning med barn- och fritidskompetens alternativt undersköterskekompetens eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen www.polisen.se
Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
2 tillsvidaretjänster.

 

Omfattning

Enligt överenskommelse. Eventuellt kan det finnas möjlighet att arbeta extra inom andra LSS-verksamheter. Rekrytering kommer att ske löpande under tiden så skicka in din ansökan snarast möjligt.


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Snarast, enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
2020-04-09.

 

Löpande urval och intervjuer kan komma att bli aktuellt under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Upplysningar
Helena Nilsson, enhetschef personlig assistans, 0345-182 31 alternativt 073-371 83 38

Kommunals expedition, tfn 0345-181 98

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 


 

 

 


 


Visa annons som pdf