Löne- och systemkonsult till Personalenheten
Hylte:2020:37

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

                                                                                                                      

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lönekonsult till Personalenheten. Personalenheten består av 10 medarbetare inom lön och HR. 

 

Du kommer att få möjlighet att

-          jobba med såväl bakomliggande inställningar, support till chefer och medarbetare gällande löneadministration och personaladministration

-          arbeta med trevliga kollegor som drivs av utveckling

Arbetet innebär mycket kontakt med kommunens medarbetare, chefer och myndigheter samt andra aktörer. Som person är du serviceinriktad och ser det som självklart att stödja organisationen i olika processer.

 

Kvalifikationer

Rollen som lönekonsult förutsätter att du är ansvarstagande, har god administrativ förmåga, ett strukturerat arbetssätt och kan hantera arbetstoppar. Det är också viktigt att du har ett trevligt bemötande, är flexibel, har god samarbetsförmåga och sätter god service i främsta rummet. Självklart har du hög digital kompetens och du arbetar gärna i IT-baserade administrativa system. Du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska.

 

Vi söker dig som har relevant erfarenhets- och utbildningsbakgrund gärna med eftergymnasial utbildning inom löneadministrativa-personal området. Du har aktuell erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Kunskaper i och erfarenhet av Heroma är meriterande samt erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.  Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper och vad just du som person kan bidra med till vår enhet. Vi ser gärna att du bifogar både personligt brev och cv.

 

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare

 

Omfattning
Heltid

 

Lön
Individuell lön

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse  

Sista ansökningsdag
2020-04-23

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Upplysningar

Personalchef, Monica Randelid: 0345-181 23
Kontaktperson för fackliga frågor:
Vision, Mattias Andersson

För kontakt ring kommunens Kontaktcenter 0345-180 00

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 

 


 


Visa annons som pdf