Träslöjdslärare till Örnaskolan
Hylte:2020:71

Hylte-lite enklare

Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. 

 

Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 900 personer på 48 arbetsplatser. 
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.


Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Örnaskolans högstadium
På Örnaskolans högstadium ges du möjlighet att göra skillnad för Hylte kommuns framtid, våra ungdomar. Vidare kommer du ges möjlighet att vara med och utveckla skolan tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar hårt med ständiga förbättringar och vi utvecklas tillsammans.

 

Som lärare på Örnaskolan ägnar du dig helt åt din undervisning då vi har heltidanställda mentorer som sköter det elevsocialarbetet och klassföreståndarskapet.

 

Elevantalet på Örnaskolans högstadium växer och nu behöver vi din hjälp för att utvecklas vidare!   

 

Arbetsbeskrivning
I ditt uppdrag kommer du att undervisa i träslöjd och ha ansvar för att planera, följa upp och utvärdera ditt arbete. Du kommer att arbeta nära övriga lärare och annan personal i ett engagerat arbetslag. Som lärare planerar och stödjer du elevens lärande tillsammans med arbetslaget. Du tar tillsammans med arbetslaget ansvar för utveckling och genomförande av verksamheten. 

Kvalifikationer
Vi söker dig med lärarexamen med behörighet att undervisa inom Träslöjdsämnet i årskurs 7-9.
Vi ser också att du vill vara delaktig i att utveckla Örnaskolans verksamhet, samt känner dig väl förtrogen med uppdraget som lärare där elevinflytande och flexibilitet är en naturlig del i ditt arbetssätt. Du har egenskaper som innefattar tydlighet, struktur och kreativitet för att främja elevernas lärande. Dessutom är du en god ledare i klassrummet som ser sig som en ”lagspelare”.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv


Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare

Omfattning

Heltid

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Enligt överrenskommelse

Sista ansökningsdag
2020-08-11

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Rektor Per Henriksson:073-371 81 20

Biträdande Rektor Björn Gustafsson:073-371 83 66

Lärarförbundets expedition:0345-180 11
Lärarnas Riksförbund:
073-903 49 23

Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


 

 


 


Visa annons som pdf