Laholm:2020:149

Enhetschef till verksamheten för funktionsnedsatta LSS

Nu söker vi på Laholms kommun en enhetschef till vårt team på verksamheten för funktionsnedsatta LSS.

 

Arbetsplatsen
Verksamheten för personer med funktionsnedsättning ger riktade insatser till barn, ungdomar och vuxna med olika funktionsnedsättningar bland annat i form av personlig assistans, boende och boendestöd, barn och unga verksamhet i form av kortidsvistelse, korrtidstillsyn avlösarservice  samt ledsasagar service. Insatserna regleras i lagen om särskilt stöd och service till vissa funktionsnedsatta (LSS) samt enligt socialtjänstlagen (SoL).

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag blir att under avdelningschefen för funktionsnedsatta ansvara för planering, ledning, utveckling och uppföljning av personlig assistans som riktas till personer som omfattas av LSS.

I takt med att verksamheten förändras och utvecklas kan uppdraget förändras och innefatta andra delar av verksamheten. Du kommer att ingå i ett glatt team med sex andra enhetschefer samt administration. I enhetschefs uppdraget ingår även ansvar för ekomomi, personal och arbetsmiljö.


Kvalifikationer
Högskoleutbildning inom området för personer med funktionsnedsättning eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Handikappvetenskap är önskvärt.

Genomförd ledarskapsutbildning riktad mot arbetet inom LSS verksamhet är meritierande.

 

Vi ser att du har praktisk erfarenhet från arbete inom verksamhet för funktionsnedsatta. Det är viktigt att du som person och ledare har god förmåga att motivera och utveckla medarbetare. Du har lätt för att samarbeta och känner dig trygg med att fatta egna beslut. Du har en positiv människosyn och du är modig och vågar vara innovavativ och kreativ i ditt vardagsarbete.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att vara chef och att driva förändringsarbete.

 

Som chef i Laholm kommer du att få utbildning i Utvecklade ledarskap. Du kommer även att få utbildning i bland annat tjänstedesign, en metod för delaktighet som socialtjänsten aktivt tillämpar. 

 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för arbetet och som kompletterar kollegor.

B-körkort är ett krav.

 

Bifoga personligt brev och CV i din ansökan.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar

Eva Thelander, Avdelningschef, 0790-778109

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–150 00

Sista ansökningsdag
2020-08-02

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 

 


Visa annons som pdf