Laholm:2020:156

Lärare i spanska 50% till Lagaholmsskolan, Laholm

 

Beskrivning

Vi söker en lärare i spanska till Lagaholmsskolan för undervisning i åk 6–9. I Laholms kommuns grundskolor arbetar vi ständigt med att uppnå en ökad kvalitet på vår verksamhet och därmed medverka till att våra elever når än bättre kunskapsresultat. Vår vision är ”ALLA SKA STÄNDIGT UTVECKLAS”.

 

Arbetsplatsen
Lagaholmsskolan är en centralt belägen 7-9 skola i Laholm med ca 370 elever och drygt 40 personal. Vårt arbete med att skapa en skola där samarbete och kollegialt lärande råder har påbörjats och vi har en spännande resa framför oss. Vi har inför läsåret 20/21 organiserat oss i årskursvisa arbetslag, i vilka man har all eller huvuddelen av sin undervisning. Detta har vi gjort bl a för att främja arbetet runt våra elever. Då personalen sitter arbetslagsvis ges även bättre förutsättningar för att arbeta tematiskt och ämnesintegrerat. Användandet av IKT i undervisningen är ett pedagogiskt verktyg för såväl elever som personal i skolarbetet. Vi prioriterar hög social förmåga hos vår personal samt en undervisning som präglas av företagsamt lärande och tydlig målstyrning.

Arbetsuppgifter
Undervisning i spanska i årskurs 6–9.
Vi söker dig som är engagerad, brinner för att undervisa och sätter eleven i centrum. På skolan finns ämneskollegor för kollegialt utbyte. Vi vill att man ska dra nytta av varandras kompetenser på bästa sätt och du har stora möjligheter att påverka såväl undervisning som arbetet i arbetslaget.

 

Är du nyutexaminerad lärare ingår en introduktionsperiod där 10 % (vid 100% tjänst) av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med en mentor.


Kvalifikationer
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i spanska åk 6-9.

Erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt är meriterande och vi ser att du är van vid att använda IKT i undervisningen.

Du har höga förväntningar på dina elever och du lägger stor vikt vid samarbete med såväl kollegor och vårdnadshavare som med skolledningen.

Stor vikt kommer att läggas vid dina tidigare erfarenheter och personlig lämplighet.

 

Bifoga ett personligt brev och CV till din ansökan, samt kopia på lärarlegitimation, alternativt examensbevis för nyutexaminerade. Varmt välkommen med din ansökan!


Anställningsform
Tillsvidareanställning 50%.


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Maria Plenell Rektor 073-0374132, e-post maria.plenell@laholm.se

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag 2020-08-06

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf