GIS-ansvarig till Plan-och byggenheten
Hylte:2020:83

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

                                   

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommun och dess drygt 1100 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?                                              

 

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en ny GIS-ansvarig till samhällsbyggnadskontorets plan- och byggenhet. Du kommer att vara sakkunnig inom GIS och ha ansvar för GIS-området i Hylte Kommun. Du kommer i den rollen utföra GIS-analyser, bearbeta geografisk data och utforma webbkartor. En viktig del av uppdraget är att ajourhålla våra geografiska databaser, och hantera sakintressen såväl externt som internt.  I uppdraget ingår det även att medverka i olika grupper samt understödja andra verksamheters behov av kartunderlag samt medverka i andra projekt.


Kvalifikationer
Vi söker dig med utbildning som GIS-ingenjör eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Du bör ha god kännedom om ESRI:s ArcGIS-plattform och det är meriterande om du har erfarenhet av Geosecma. Du ska ha goda tekniska kunskaper, vara noggrann och analytisk. Vidare är det viktigt att du är duktig på att samarbeta och kan kommunicera ut information så att andra förstår.

 

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

B-körkort är ett krav.


Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning, provanställning kan bli aktuellt om det föreligger ett prövobehov.

 

Omfattning
100%


Lön
Individuell lön


Tillträdesdag
Enligt överenskommelse


Sista ansökningsdag
2020-08-14Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Siv Modée
Plan- och byggchef

0345-180 67

 

Kontaktperson för fackliga frågor – Vision
Mattias Andersson
0733718368Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


 


Visa annons som pdf