Vikarierande HR-konsult
Hylte:2020:114

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

 

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommun och dess drygt 1100 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?                                              

 

Arbetsbeskrivning

Tycker du om att arbeta i en konsultroll? Är du duktig på att skapa förtroendefulla relationer samt har intresse för att arbeta med rekrytering?  Då kan du vara den vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

 

Då en av våra HR-strateger ska vara föräldraledig på halvtid, söker vi dig som kan vikariera som HR-konsult.  I uppdraget ingår det att ge chefstöd inom rekrytering, lägga ut rekryteringsannonser, samt att kunna stödja vid urval, intervjuer mm.

 

Du förväntas även kunna ge operativt konsultativt stöd inom hela HR-området, allmänt arbetsrättsligt stöd till chefer, samt stötta chefer med generella personalärenden och facklig samverkan. 


Vi erbjuder en spännande tjänst där du får möjlighet att arbeta både operativt och strategiskt i ett gott team med trevliga kollegor – vi arbetar självständigt men ser oss som ett team. Du kommer tillhöra Personalenheten som är en del av Kommunledningskontoret i Hylte kommun.

 

Kvalifikationer

 

Du har en avslutad flerårig högskoleutbildning inom personalområdet, utbildning på högskolenivå är ett krav. Önskvärt är att du har erfarenhet av personaladministrativt arbete sedan tidigare och goda kunskaper inom arbetsrätt och tolkning av kollektivavtal.

 

För att trivas i rollen som HR-konsult bör du trivas i mötet med människor samt vara duktig på att skapa förtroendefulla relationer som är en central del av arbetet. Du är ödmjuk och har en god samarbetsförmåga. Vi ser att du har en positiv grundsyn samt är nyfiken på att lära och har vilja att utvecklas. Du har integritet, är lösningsfokuserad och är en god lyssnare. Vidare ser vi att du har god analytisk förmåga samt stor förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. 

 

 

Vi kommer lägga stor vikt vid att vi passar tillsammans. 

 

 

Anställningsform/Varaktighet

Vikariat. Fr.o.m. 1/2-2021 t.o.m. 10/6-2021.

 

Omfattning
Halvtid, 50 % fördelat på 3 heldagar ena veckan och 2 heldagar andra veckan.

 

Lön
Individuell lönesättning.

 

Tillträdesdag
1/2-2021.


Sista ansökningsdag
2020-12-01

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Upplysningar
Vid frågor kring tjänsten kontakta,

Personalchef, Monica Randelid
0345-181 23

Kontaktperson för fackliga frågor

Akademikerförbundet SSR
Vision

För kontakt ring kommunens Kontaktcenter 0345-180 000


 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf