Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Grunskollärare centrumskolan
Hylte:2020:118

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

                                                                                                                      

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Centrumskolan

Hylte kommun har startat en resursskola i Hylte tätort under 2020. Resursskolan har som syfte att tillfälligt erbjuda elever från åk 1-9 en möjlighet att byta skolmiljö som erbjuder extra stöd i form av anpassad undervisning med ökat specialpedagogiskt och socialt stöd. Eleverna ska erbjudas undervisning i enlighet med läroplan- och kursplan för den aktuella årskursen av behöriga lärare.

Vi söker 2 grundskollärare i första hand med behörighet att undervisa i åk 4-9.

Arbetsbeskrivning Grundskollärare

Du kommer att arbeta tillsammans med andra lärare, specialpedagog socialpedagoger. Ansvar för undervisning samt ett gemensamt ansvar för elevens hela skoldag.

-          Planera, genomföra, bedöma och dokumentera undervisning i kommunens lärplattform, utifrån gällande styrdokument.

-          Hålla en god och kontinuerlig kontakt med vårdnadshavarna i syfte att informera om elevens utbildning samt främja delaktighet och insyn.

-          Samarbeta med specialpedagog och andra professioner i utformandet av t.ex. pedagogiska utredningar och åtgärdsprogram.

 

Kvalifikationer

Vi söker i första hand utbildade lärare med behörighet att undervisa i ämnena engelska, matematik, kemi, fysik, biologi, teknik och religion i åk 4-9 Har du specialpedagogiskt kompetens eller erfarenhet av att arbeta med målgruppen är det meriterande.

Att utgå från varje elevs förutsättningar och kunna göra anpassningar i undervisningen för att gynna elevernas måluppfyllelse är viktigt för oss.

 

Anställningsform/Varaktighet
2 st tillsvidareanställningar

 

Omfattning
75%-100%
Lön
Individuell lön

Tillträdesdag
Snarast enligt överenskommelse


Sista ansökningsdag
10/12 Intervjuer kommer att ske fortlöpande under perioden

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

För ytterligare information:

Rektor: Christine Ågren 0345-183 47

Lärarförbundet, expedition Hylte Facklig representant 0345-180 11

Lärarnas Riksförbund, expedition 0345-181 42


Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf