Laholm:2020:252

Undersköterska till Fridhemsgården, Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun en undersköterska till vårt äldreboende i Lilla Tjärby.

 

Arbetsplatsen

Boendet har bra förbindelser till såväl centrala Laholm som till Halmstad. Fridhemsgården består av fyra avdelningar varav en demensavdelning. På Fridhemsgården erbjuder vi vård och omsorg i en hemlik miljö med trivsam atmosfär. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt, det innebär att vi har individen och dess resurser i centrum. Vår strävan är att göra vardagen meningsfull och innehållsrik genom att utgå från brukarens behov och önskemål.


Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av personlig omvårdnad och sjukvård till äldre.

Vi arbetar utifrån äldreomsorgens nationella värdegrund.

Bemötande, dokumentation, aktiviteter och social samvaro är viktiga delar i arbetet.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning, det är meriternade med utbildningen omvårdnad vid demenssjukdom. Det är meriterande om du har arbetat med äldre med demenssjukdom tidigare. Vi söker dig som är lugn och trygg i dig själv och ser stor vikt av att arbeta utefter Äldreomsorgens nationella värdegrund där bemötande och sjävbestämmande är två viktiga faktorer. Stor vikt läggs vid tidigare erfarenheter och personlig lämplighet.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv där du motiverar varför du söker jobbet och varför vi ska anställa just dig.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, dagjänst, heltid eller annan överrenskommen sysselsättningsgrad.


Tillträdesdag

2021-01-11 eller enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar

Nina Frick, enhetschef, 0430-154 57

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2020-12-04

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 

 
 


Visa annons som pdf