Driftstekniker återvinningscentralen
Hylte:2020:120

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

                                                                                                                      

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå:
Vatten och renhållningsenheten i Hylte kommun ansvarar för drift och underhåll av kommunens reningsverk, vattenverk, pumpstationer, tryckstegringsstationer, ledningsnät och avfallsverksamhet. Hylte kommun söker en Drifttekniker till återvinningscentralen. Vatten och renhållningsenheten består av 1 driftsingenjör, 1 projektingenjör och 4 VA-drifttekniker och tre drifttekniker på återviningscentral.

Arbetsuppgifter

Vi söker en drifttekniker med placering på Borabo avfallsanläggning.

Arbetet på vår återvinningscentral innefattar bland annat följande arbetsuppgifter: Mottagningskontroll, vägledning/information till besökarna, omlastning och hantering

av avfall samt städning och snöröjning av anläggningarna.

 Du kommer att bemanna kommunens återvinningscentral i Hyltebruk enligt gällande              schema där kvälls- och helgtider är vanligt förekommande. Du är en prestigelös och    riskmedveten person som kommer ingå i ett arbetslag som arbetar mycket med säkerhet och förebyggande åtgärder för att skapa en trygg och säker arbetsplats. Arbetet är fysiskt krävande men omväxlande och stimulerande.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är miljömedveten och har lätt för att samarbeta, känner stort engagemang och är van att ta stort ansvar över dina arbetsuppgifter. Du är praktiskt lagd, självständig och drivande samt ordningsam.

Arbetet innebär mycket kundkontakter och vi söker en person som är serviceinriktad med stor social kompetens. Du har god kommunikativ förmåga såväl skriftlig som muntlig, du utrycker dig välformulerat och tydligt samt anpassar kommunikationen till situation och mottagare.

B-körkort är ett krav. Meriterande är vana/förarbevis för hjullastare och andra anläggningsmaskiner samt erfarenheter av att arbeta med återvinning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och lämplighet för tjänsten.

 

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare

Omfattning
Heltid

Lön
Individuell lön

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse  

Sista ansökningsdag
2020-12-30

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Upplysningar

VA och renhållningschef, Carolina Storberg. Nås via kommunens kontaktcenter.

Facklig företrädare: Vision Mattias Andersson. Nås via kommunens kontaktcenter.

Kommunal expedition: 0345-181 98

 Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt annonsörer eller andra försäljare.

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


 


Visa annons som pdf