Laholm:2020:267

Kostbiträde semestervikarier, Laholms kommun

Måltidsenheten söker semestervikarierande kostbiträden inför sommaren 2021.

 

Brinner du för god mat lagad från grunden med lite extra omtanke och med målet att ge bästa tänkbara service? Då vill vi välkomna dig till oss på Måltidsenheten i Laholms kommun.

 

Arbetsuppgifter

Brinner du för god mat lagad från grunden med lite extra omtanke och med målet att ge bästa tänkbara service? Då vill vi välkomna dig till oss på Måltidsenheten i Laholms kommun.

 

Som kostbiträde i våra kök är du delaktig i viss matlagning samt förberedande av dagens tillbehör och sallader. I arbetet ingår även förberedelse för frukost och mellanmål beroende på placering. Diskning, städning och i vissa fall beställningar ingår i arbetsuppgifterna.

 

I kommunen arbetar vi med bra livsmedel, förutsättning att utvecklas och ger dig samtidigt möjligheten att skaffa en bred erfarenhet från våra kök.

 

Arbetsuppgifterna är matlagning, traditionell- och specialkostmatlagning samt alla övriga förekommande arbetsuppgifter i kök. Placering vid kommunens äldreboende, skolor och förskolor. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad och få Måltidsenheten att utvecklas framåt.

 

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har kostbiträdesutbildning eller har yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig. Vi välkomnar även dig som är under utbildning till kostbiträde att söka. Kunskaper om specialkost är meriterande. Beställningar kan förekomma, varav datavana är en fördel.

 

B-körkort krävs.

 

Som kostbiträde på Måltidsenheten i Laholms kommun arbetar vi efter vår Värdegrund; Glädje, Mod, Delaktighet, Engagemang och Gott föredöme. Fem ledord som genomsyrar verksamheten och som leder oss framåt i vårt arbete att ge våra kunder bästa möjliga service och riktigt god och näringsriktig mat både i äldreomsorgen och på våra skolor och förskolor. Vi vill att du ska vara serviceinriktad, ansvarstagande och flexibel. Du är initiativrik och inte rädd för att prova nya saker.

Du är noggrann och positiv och klarar av att arbeta både självständigt som i grupp.

Du skall behärska svenska språket i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet ställer krav på god fysik i form avstyrka, kondition och rörlighet.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform

Timanställning. Helgtjänstgöring och varierad arbetstid kan förekomma.

 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

 

Lön

Timlön enligt överenskommelse.

 

Upplysningar

Margaretha Kjellson, Kostområdeschef 0430-156 88

Henrik Årneby, Kostområdeschef 0430-154 33

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag

2021-03-31

Intervjuer och urval sker löpande.

 

Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid

anställning.

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett

senare tillfälle.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 

 
 


Visa annons som pdf