Laholm:2021:11

Semestervikariat som Boendestödjare Social Psykiatri, Laholms kommun

 

Till Social psykiatrin i Laholms kommun söker vi nu två semesterrvikarier, en på dagtid till vårt boendestöd och en till vårt boende med dygnet runt bemanning.

 

Arbetsuppgifter

Som boendestödjare arbetar du i klienternas hem eller på vårt boende med inriktning social psykiatri. Målet är att stötta klienterna till större självständighet i vardagen. Detta sker med hjälp av pedagogiska insatser för att undanröja hinder för utveckling, motiverande samtal men även en hel del praktisk hjälp. Arbetet är varierande och insatserna anpassade efter klienternas behov.


Kvalifikationer
Relevant utbildning eller kunskap för arbetet som arbetsgivaren finner lämplig gärna i kombination med erfarenhet av psykiatri och personer med kognitiva funktionsnedsättningar. Som person är du självständig, flexibel och har lätt att samarbeta. Du är trygg i dig själv med båda fötterna på jorden och du kan skapa förtroendebärande relationer.

 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet av målgruppen.

B-körkort krävs.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Anställningsform
Timanställning under sommarmånaderna.

 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Lisa Wimmer Andersson, Enhetschef, 070-3314175

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2021-03-15

Intervjuer kan komma att hållas löpande under ansökningstiden.

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 

 

 
 


Visa annons som pdf