Park och anläggningsarbetare
Hylte:2021:6

 


Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

                                                                                                                      

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en park- och anläggningsarbetare till samhällsbyggnadskontoret. Arbetet som en park- och anläggningsarbetare utför är viktigt för Hylte kommun, resultatet av det utförda arbetet är bland det första som kommunens invånare och besökare möter.

I tjänsten som park- och anläggningsarbetare kommer du att arbeta i ett team som ansvarar för kommunens underhåll av parker, grönytor, lekplatser och bollplaner, grönområden, badplatser, vandringsleder, gator med mera.
I tjänsten ingår även tillsyn och underhåll av lekplatser, badplatser, vandringleder. Ett mycket omväxlande och stimulerande arbete.

I tjänsten ingår det körning av både stora och små arbetsmaskiner samt traktorkörning.

Kvalifikationer
Park och trädgårdsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare erfarenhet inom verksamhetsområdet är önskvärt.

Arbete med gatuunderhåll och enklare anläggningsarbeten är delar i arbetet och erfarenhet från detta är meriterande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att köra och hantera både stora och små arbetsmaskiner och har röj och/eller motorsågskörkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga, initiativförmåga samt flexibilitet med förmåga att ställa om när situationen kräver.

B körkort är ett krav.
C eller E körkort, röj- och motorsågkörkort så även arbete på väg minst nivå 2 är önskvärt.

Språk och skrivkunskaper i svenska språket är ett krav.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet

Vikariatsanställning i ett år.

Omfattning

Heltid

Lön

Individuell lönesättning

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

2021-03-08

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar

Chef, Gata/Park - Paul Gruber, 0729-658144

Kommunal exp. Hylte, facklig representant 0345-181 98

Övriga upplysningar

Vill du bli en av oss - tveka inte att höra av dig snarast.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan
 


Visa annons som pdf